...

# 171 + Моят малък пухкав син & # 187 +: Ivelev показа коте, което получи подарък & # 160 + за рожден ден

8 март, известният блоггер Настя Ивелев празнува 2 събития наведнъж: Международен ден на жените и рождения ви ден. Тя се обърна на 30 години. В чест на празника, тя организира изненада за своите абонати – безплатни филми във филма за филма „момиче“ в различни градове на Русия.

А на 8 март Насти получи котенце като подарък и сподели своята наслада от това събитие с абонати.

# 171 + Моят малък пухкав син & # 187 +: Ivelev показа коте, което получи подарък & # 160 + за рожден ден

„Отидох за вино и се върнах с бебето“, казва блогър

По случай моя рожден ден, Ивелев подреждаше шоу на филма „момиче“ в цялата страна – всеки можеше да дойде в киното и да гледа филма безплатно.

Абонатите на Насти в Instagram не остават в дълг – някой й даде прекрасно коте. – Аз се прибрах у дома с котка! Г-н Котов! Отидох за вино и след 4 часа се върнах с бебето „, казва Настя.

Blogger постави нов видеоклип в сметката си, на който минава новият й член на семейството около апартамента. Кой точно представи подаръка си, Насти не каза.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Какво беше подаръка за рожденният ден на Ивелев и как се чувства той за това получено коте?

    Отговор
Добавяне на коментари