...

Дъщерята на Хузин Макгрегър Клара е публикувана със следи от кучешка хапка на лицето си

25-годишната Клара не крие белезите си и демонстрираше пресни рани от хапка.

Знаменитости на червената кожена дървесина Уги да направят впечатление в обществото, а дъщерята на шотландския актьор Юна Макгрегър не е направил нищо – тя просто дойде на официалното събитие в чест на пускането на филма „тортата за рожден ден“ със следи от ухапване на куче и за всичките й говореха.

Дъщерята на Хузин Макгрегър Клара е публикувана със следи от кучешка хапка на лицето си

Пресни бойни рани

Интересното е, че инцидентът се е случил 30 минути преди официалното събитие. Клара успя да направи снимка, лежаща на болнично легло, докато раните й бяха третирани! След като побърза на премиерата.

Въпреки белезите, Клара блести и се усмихна от обществеността. Със снимки от събитието, тя споделя с абонатите в Instagram, за които са получили много коментари: „Клара, каква е вашата ослепителна усмивка!“Искам да гледам филм“, „Клара те обичаме, възстановяваме!“

Дъщерята на Хузин Макгрегър Клара е публикувана със следи от кучешка хапка на лицето си

3 дни след инцидента, дъщерята на Макгрегър отново дойде при червения килим, поставяйки лейна червена рокля. Тя изобщо не смущаваше, че минувачът погледна лицето й. Мнозина отбелязаха, че актрисите за белези постепенно се лекуват.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Каква беше реакцията на Хузин Макгрегър след като видя следите от кучешката хапка по лицето на дъщеря си Клара? Ще потърси ли медицинска помощ или ще се опита да се справи сам със ситуацията?

    Отговор
Добавяне на коментари