...

Отглеждането на дъщеря на бедния фермер в глуховата провинция, признат за най-красивото момиче на страната

19-годишната красота до тия от Виетнам е късметлия – поради външния си вид тя изпреварва други кандидати, които се борят за титлата „Мис Виетнам 2020“. Момичето израства в тесните условия и помогна на баща му във фермата. Въпреки това, по-късно стана ясно, че преди ти, тя расте с истинска красота, нейният модел външен вид и момичето твърдо реши, че иска другия му живот.

Тя започна да се подготвя за допускане в университета, за да прекрати бедността и се оказа!

Отглеждането на дъщеря на бедния фермер в глуховата провинция, признат за най-красивото момиче на страната

Победа в състезанието

През 2018 г. Tha Ha влезе в Националния икономически институт и сега учи в 2-ри. Успоредно с проучването момичето работи като сервитьорка, модел и работа на едно нещо – транспортира телета.

Според нея тя винаги е получавала комплименти към адреса си от други и бутна млада красота да участва в състезанието. Първоначално участва в състезанието, проведено в Института и спечели! Малко по-късно тя реши да участва в Националния конкурс в Хо Ши Мин.

Моделът го направи на свой собствен риск, защото да участва в националния конкурс, трябваше да прекарам всичките си спестявания … но тя рискува и получи короната! Две победи в един ред даде нейното увереност и момичето реши, че може да претендира за „Мис Виетнам 2020“. Струва ли си да говорим за това какво свърши всичко? Вече вече е ясно!

Отглеждането на дъщеря на бедния фермер в глуховата провинция, признат за най-красивото момиче на страната

Преди Tha тя заобиколи реките и, в допълнение към заглавието, получи още една солидна печалба от 15 000 долара. Тя посъветва всички никога да не се отказват!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Kristina Ivanova

    Как се справя бедният фермер с отглеждането на дъщерята си в глуховата провинция и как успява да я подготви в качеството й на признато за най-красивото момиче на страната?

    Отговор
Добавяне на коментари