...

Марина Хлебников не пие и не лежи в никаква клиника! Певецът отрече всички слухове

Това, което само медиите няма да излязат. Струваше се Марина Хлебникова „Липса“ от погледа, как се появяват слухове в мрежата. Някои казаха, че певицата страда от алкохолизъм, други, които тя се крие в клиниката. Но Марина държи адекватно и не отговаря на атаките в адреса си.

Тя реши да говори в първия и последен път, за да разсее всички слухове за нея.

Марина Хлебников не пие и не лежи в никаква клиника! Певецът отрече всички слухове

Живее в красиво семейство и се занимава с любим човек

След дълга тишина (за яхтеното пристанище не чуваше около 3 години), певицата се появи и каза на всички: „Скъпа, аз не лъжа в клиниката и не пия. Ние сме смеели с приятели за една седмица за това, което разбърканите слухове цъфтят за мен блогъри и журналисти „.

Хлябът всичко е наред: тя живее в любимата си семейство, комуникира с приятели и, разбира се, се занимава с любим човек – пише и създава музика. Единственият истински слух е, че песните от Марина скоро ще бъдат много!

През 2018 г. певицата оцелява на смъртта на бивша съпруга Антон Логинова, а през 2019 г. говори за борбата срещу тежкото заболяване. Вероятно тези фактори доведоха до факта, че Марина „изчезна“ от погледа, но сега, както се оказа, тя е добре.

Марина КХЛЕБНИКОВ Пита всички да не вярват на клюки. В мрежата може да пише за нещо.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Koleva

    Може ли да ни кажете повече информация за това? Защо се появиха слуховете и какво точно отрече певецът? Има ли някаква причина да не вярваме на тази информация? Бихте ли споделили повече детайли, за да можем да разберем по-добре ситуацията? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари