...

Ефективни инструменти за красота, които са в хладилника всяка жена

Скъпи кремове и брандирани лосиони, разбира се, добри и бляскави. Но понякога е възможно да се постигнат резултатите, които не са по-лоши с помощта на прости, евтини и най-важното, естествени продукти за красота, които всяка жена може да намери в своя хладилник. Рекорд!

Ефективни инструменти за красота, които са в хладилника всяка жена

Не само вкусни, но и полезни!

Исках нещо вкусно? Споделете с кожа и коса! Плодове, зеленчуци и млечни продукти ще ви помогнат да разгледате всичките сто, а не да харчите за модерни кремове и серумни огромни суми пари. Вашите асистенти ще бъдат:

  • Чесън. Като мощно антиоксидантно и противовъзпалително средство, то ще помогне бързо да се отървете от пъпките.
  • Сметана. Идеален инструмент за здрав, добре влажна кожа. От нея можете да приготвите маска за лице или крем за ръце.
  • Кокосово масло. Рецепти за козметични рецепти (от него можете да приготвите маска за коса, балсам за устни, крем за бръснене и средства за премахване на грима) може да замени дезодорант. Нанесете тънък слой масло след хигиенни процедури, нека абсорбираме малко и спокойно рокля. Подобен ефект може да бъде постигнат с прост сода за храна: плюшени чисти подмишници със сода и кажете сбогом на единствения ден и лошите миризми за цял ден!
  • Захар. Той може и да не е най-добрият приятел на момичетата, които са последвани от фигурата, но е необходима, когато става въпрос за сплики. Малко захар, няколко капки маслинено или кокосово масло и естествен люк с люк е готов!
  • Ягода. Това ще помогне за избелване на емайла поради високото съдържание на ябълка. Достатъчно е само да избършете зъбите на Бери, дайте да действате няколко минути и да почистите както обикновено. Други са лагери с плодове и половин чаена лъжичка сода, нанесете паста на зъбите си и почистват пет минути по-късно.
  • Лимонов сок. Благодарение на него е възможно да се постигне естествена подплата за коса. За да направите това, е необходимо да се пръскат къдрици със смес от част от водата и две части на лимонов сок и няколко часа, за да се даде на слънцето. Радикалната промяна на цвета не си струва да се чака, но за тези, които имат толкова лека коса, тя ще бъде доста доста. Можете също да приготвите ексфолианти от сок, избършете кожата, за да я оставите за дълго време млад и чист, и дори да правите вани за нокти!
  • Ябълков оцет. Смесете част от оцета и част от водата и напръскайте косата след измиване на главата. Дайте 15 минути и разбийте. Повторете два пъти седмично, за да се отървете от пърхотните и за дълго време.
  • Краставици. Да, полезно е да налагате парчета краставици върху или под очите – благодарение на техните изящни и обвързващи свойства, те перфектно се справят с тъмните кръгове под очите!
  • Зелен чай. Тя ще помогне за подуване на очите, стесняване на порите (за това трябва да замразите малко чай с чифт капки масло от лавандула и чаено дърво, и след това да се справят с кубчета за кожата) и дори да замени водата за измиване.

Ефективни инструменти за красота, които са в хладилника всяка жена

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nikolay Kolev

    Какви са някои от тези ефективни инструменти за красота, които биха могли да бъдат открити в хладилника на всяка жена?

    Отговор
Добавяне на коментари