...

51-годишният Дженифър Лопес светна в рокля с & # 171 + опасни & # 187 +

Външен вид Дженифър Лопес може да бъде завиден! Тя се възхищава на феновете с техния момченце – звездата е вече на 51 години, но е трудно да се повярва. Актрисата и певецът участваха в новата фотосесия и след като веднага го споделиха в Instagram.

Лопес опита няколко зрелищни изображения – дори е трудно да се избере кой е по-добър. Погледнете себе си и оценявайте.

51-годишният Дженифър Лопес светна в рокля с & # 171 + опасни & # 187 +

„Вие сте вдъхновение“, получих коментар от Лопес от абоната

За снимката стреля Дженифър Лопес сложи на черна силуйка рокля, след това последва панталона „мъжки“ костюм. Тези две изображения се противопоставят един на друг, но и двете са перфектно подхождащи поп.

Черната рокля беше доста откровена – отстрани на смелите разрез, леко отворен бюст. Апетитните форми на звездата не са оставили безразлични: „Вие сте кралицата!““ Невъзможно е да бъдеш толкова съвършен „,“ ти – вдъхновение „.

51-годишният Дженифър Лопес светна в рокля с & # 171 + опасни & # 187 +

Photo Jennifer Loopz в костюм събра малко по-малко харесвания, но е невъзможно да се каже, че той губи нещо – просто друго! Под „мъжки“ певец костюм, поставен върху риза на свободна кроджизация. Модните панталони на Palazzo седяха перфектно на звездата и беше отбелязано от нейните фенове.

Дженифър Лопес е толкова различен, вдъхновение!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Yana Koleva

    Мили читатели, дали можете да ми кажете какво означават „опасни“ във връзка с роклята, която носи Дженифър Лопес на 51 години? Има ли някакъв специфичен стил или дизайн, или има друго значение? Благодаря ви предварително за помощта!

    Отговор
Добавяне на коментари