...

Не повтаряйте за Джулиан Мур: в младостта, актрисата беше скучна и неуспешна екипировка, която по-добре не се повтаря

Джулианна Мур като дете със семейството си често промени мястото на пребиваване и тя трябваше да носи различни роли. В зависимост от това къде се намира, актрисата, адаптирана под новите условия – това се отнася за външните изображения. Актрисата, която искаше да стане само в колежа, и за първи път стана известна след освобождаването на филма „Паркът на юрския период“.

Въпреки световната слава и великия успех, Джулианна Мур е успял да се отърве от комплекса заради луничките си. Тя подкрепя думите на Уайлд, които казаха, че само повърхностни хора преценяват външния вид – вероятно, така че актрисата избра такива скучни екипи в младежта?

Не повтаряйте за Джулиан Мур: в младостта, актрисата беше скучна и неуспешна екипировка, която по-добре не се повтаря

Рокли – балахони и безсрамни тениски

Модата бързо се променя и е важно да не се поддадете на влияние отвън, но да слушате себе си и да вземете дрехи за вашия характер.

В младостта, Джулианнарам носеше рокли – балахони, черни сарафани, бели тениски и миниатюрни черни рокли, и на практика не се разделиха с грозни неща. Тук, може би, елементите на неразбираемото изображение са наречени.

Не повтаряйте за Джулиан Мур: в младостта, актрисата беше скучна и неуспешна екипировка, която по-добре не се повтаря

Сега актрисата напълно промени стила, вероятно най-добрият дизайнери работи с нея. Сега Юлианна Мур е част от списъка на най-красивите актриси на планетата и ако искате да го повторите, текущите изображения са по-добре отбелязани, а не тези, които е създал през 90-те години.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Reneta Georgieva

    Защо младостта на Джулиан Мур беше смятана за скучна и неуспешна? Бих искал да разбера повече подробности за нейната актьорска кариера и как промени мнението си за нея през годините.

    Отговор
Добавяне на коментари