...

Noblyer да не гледате: Анджелина Джоли решил с ужасна стрелба

На 20 май, Ден на световните рамене – Анджелина Джоли реши да я прекарва продуктивно и стана участник в необичайна снимка.

Джоли реши да привлече вниманието към проблема с изчезването на пчелите. Проектът работи от ЮНЕСКО.

Noblyer да не гледате: Анджелина Джоли решил с ужасна стрелба

До 2025 г. пчелите трябва да бъдат повече

Целта на програмата е да се увеличи броят на пчелите за 125 000 000 индивида и да се изградят 2,5 хиляди кошери. Любими за много актриси се появиха в чудовищна форма – тя стоеше, фрейди, като статуя, докато фотографът създаде камерата.

Джоли изглежда леко развълнувана на снимката – все още! Тя се опита да стои без движение, за да не предизвика дразнене на пчелите.

Noblyer да не гледате: Анджелина Джоли решил с ужасна стрелба

Преди да стреля, актрисата беше помолена да не се къпе – тя се подчиняваше и измиваше 2 дни, защото миризмите на парфюмите не харесват пчелите.

„Казаха ми, че ако мириша шампоан или духове – пчелата няма да разбере какво съм“, споделял Джоли. По време на екстремна снимка една от пчелите се изкачи в роклята си и остана там до края на стрелбата. Можете да си представите емоциите на актрисата по това време!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ivanka Georgieva

    Защо Анджелина Джоли решила да се занимава със стрелба? Има ли основание да се смята, че стрелбата й е ужасна? Кой е авторът на тази информация и можем ли да й вярваме? Има ли други източници, които да подкрепят същото твърдение?

    Отговор
Добавяне на коментари