Въпреки конфликта с Анджелина Джоли, майката на Брад Пит видя внуците си … след 4 години

Майка на Брад Пит – Джейн, многократно говори в посоката на Джоли в отрицателен ключ. Майка му е уверена, че бившата снаха разпространява слух за него, за да забвалим собствената си репутация. Актрисата каза, че Пит е алкохолик и я издига върху нея и винаги вървеше на концесии само от желанието да види децата си.

„Никога няма да простя Анджелина, за да прекъсна живота на сина си и го доведе до нервен срив“, каза Джейн. Тъй като Пит и Джоли се разделиха, той рядко вижда с деца и майка му също.

Въпреки конфликта с Анджелина Джоли, майката на Брад Пит видя внуците си ... след 4 години

Среща с внуци след 4 години

В чуждестранните медии се появява информация, че Джейн не вижда внуците от всичките 4 години – впечатляващ период, като се има предвид как децата растат бързо. Джейн Пит и нейният съпруг Уилям живеят в Мисури – точно там често се намират внуците си. По време на връзката с Брад Пит Джоли не можеше да установи взаимоотношения с родителите си и след раздяла се предполагаше срещу срещите на децата си с дядо и баба.

Джоли и Пит събраха шест деца. В разпадането на семейството Джейн обвини актрисата. Като прес доклади, жената все още решава да направи концесии и да установи взаимоотношения с майката на внуците си, за да може да ги види. Наскоро Джейн и племенницата на Брад – Сидни Пит, бяха разположени в Анджелина Джоли в Лос Анджелис, а за първи път от 4 години баба успя да общува с внуците си.

Неподходяща снаха

Въпреки конфликта с Анджелина Джоли, майката на Брад Пит видя внуците си ... след 4 години

Първоначално родителите на Брад Пит бяха скептични към новия си съпруг. Джейн Пит обожаваше бившия си съпруг – Дженифър Анистън, но Джоли не я харесваше от самото начало. Актрисата веднага се почувства и между жените възникнаха взаимна антипатия. След бред Пит и Анджелина Джоли се раздели, родителите на Пит дори не искат да си спомнят предишната снаха, те са важни само едно – да можем да видим внуците.

Прочетете повече  & # 171 + толкова просто и красиво!Angelina Jolie в бяла рокля беше невероятни американски фенове

Според Insider, майката на Пит е уверена, че всички действия на Jolie Mercenary. Тя знае как да манипулира общественото мнение, за да победи репутацията си и да развали кариерата на сина си. И самата актриса все още не е изразена за скандалния развод. Тя посвещава времето си на децата и собствените си притеснения. По-рано се появи информация, че Джоли може да се движи с деца в Лондон: някои деца ще живеят във Великобритания, а други прекарват времето си с бащата в Лос Анджелис, а след това ще се променят на места.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Ivanova

    Какви са причините за конфликта между Анджелина Джоли и майката на Брад Пит и какво промени тази среща след 4 години?

    Отговор
Добавяне на коментари