...

Брат Анджелина Джоли, избягване на изяви публично, за първи път през годините беше видян един ден близо до сестрата

Звездни братя и сестрите рядко живеят в душа, причината за това е различно ниво на успех. Анджелина Джоли не видя брат Джеймс Хайвна 4 години и тук те бяха „хванали“ папараците на едно място и едновременно. Любезен знак?

Брат Анджелина Джоли, избягване на изяви публично, за първи път през годините беше видян един ден близо до сестрата

Най-важният човек в живота

Медиите никога не престават да работят. В заглавията на различни издания новините непрекъснато се появяват: „Джоли на разходка“, „Анджелина Джоли е публикувана“, „Анджи промени изображението“ и друг. Този път освобождаването на Джоли от къщата беше за изненадата на папараците, защото брат Яков се появи близо до нея, с когото не комуникира дълго време.

Веднъж Джеймс и Джоли не бяха пощадени от водата – брат винаги придружаваше сестра си. Невероятно прилитие и не по-малко невероятна близост на брат и сестрите предизвикаха криватори, а през 2000 г., при представянето на Оскар, детска целувка, добави „масло в огъня“.

Този ден Джеймс и Джоли пристигнаха на наградата от болницата – майка им започва да се лекува от рак. Свързани с близки отношения, брат и сестра целуват в шумолене на емоции. „Ние сме най-добри приятели. И това не беше някаква странна целувка. Срамно е, че нещо красиво и чисто може да се превърне в цирк, „- сложи всички точки над актриса през 2004 г., когато се съобщават с журналисти.

Когато децата започнаха да се появяват деца, Джеймс беше през цялото време и помогна във всичко. Изглежда, че между тях се случи идеалната връзка на брат и сестрите, но през 2016 г. между тях се случи недоразумение. Анджелина Джоли стартира счупен процес с Брад Пит и тогава Джеймс стана по-малко и по-малко вероятно да се появи публично.

Джоли искаше да го лиши от Брад Пит да види децата, но Джеймс се намеси в случая и започна да минава напред за него. След това той изчезна от погледа, брат и сестрата спряха да общуват. Но наскоро Джеймс беше забелязан близо до Малибу с Ашли Рейн – той беше необичайно весел и съживен.

Но в същото време Джоли направи покупки с дъщеря Zakhar в Nordstrom – само на няколко километра от Малибу! Е брат със сестра, който обвързва силна емоционална връзка, чувства се един друг или е само съвпадение?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Viktoria Koleva

    Какво може да бъде причината за избягването на публични изяви от брат Анджелина Джоли през годините и какво се случи в този ден, когато беше забелязан близо до сестрата?

    Отговор
Добавяне на коментари