Историците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Жаклин Кенеди стана най-много Стилна и елегантна първа дама в историята на САЩ. Толкова лесно, ръката на мъжа, нито към нея, нито една от нея, никой не можеше да диктува модните тенденции. Историците разказаха какви са били задължителни ритуалите за красота в живота на съпругата на президента и защо тя се придържа към тях до последния ден от живота си.

Историците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Кожа

От времето на ученика Жаклин обръща специално внимание на грижата за кожата. Тя масажираше лицето си всеки ден с овлажняващ крем поне 2 минути, след което не го измиваше, но просто избърса твърдата си кърпа, за да запази крем частиците в кожата. За миене първата дама използва само сапун въз основа на мръсотията на Мъртво море.

Историците разкриха тайните на красотата Жаклин КенедиИсториците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Дрехи за сън

Жаклин не беше съвсем същото, какво да си ляга. Нейният гримьор Петър Ламас потвърди, че винаги е избрала да спи Копринени дрехи, Възглавницата не можеше да падне в коприната калъфка, а косата на Джаки завърши широка копринена лента или шал от коприна.

Кенеди вярваше, че памукът прави кожата груба, докато коприната изобщо я дразни.

Историците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Усмихни се

Докато съпругът на Джаки беше президент, защото най-много тези години бяха много тежки. Връзката със съпруга й беше оставена да желае най-доброто, цялата страна беше внимателно наблюдавана, какво тя се появява в обществото. Джаки беше много нервен, пушеше като парна локомотив, но с всичко това внимателно се грижи за зъбите си, за да не желаят, а усмивката не губи чар. За изплакване на устата jacquine Вода с пероксанови връзки. Неприятна процедура беше задължителна и ежедневно.

Историците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Парфюм

Жаклин целият му живот е предвиден на един аромат на парфюм – „Прекрасно Пачули 55“ От френската марка на Криглер. Той беше нейният приятел и помощник, на други вкусове и експерименти с тях Джаки не смяташе за необходимо да прекара личното си време.

Прочетете повече  & # 171 + разтопено като куче. Просто ужас на някои!Larisa Guzeeva придоби тегло след ваканция за сала

Историците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Дни без грим

В тесния график на бизнес срещите Жакцилин винаги избра един или два дни на месец, за да ги прекара с чисто лице, без грим изобщо. Тя вярваше, че лицето й също ще се нуждае от „на почивка“. Но в такива дни тя не загуби чар и чар, както се вижда от близки приятели Джаки.

Ако тъмните кръгове бяха блокирани на лицето й под очите на умората, тя просто избра черна копринена носна кърпичка и очила, а сега нейният образ без грим отново изглеждаше стилен и свеж.

Историците разкриха тайните на красотата Жаклин Кенеди

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Lyuben Dimitrov

    Какви бяха тайните на красотата на Жаклин Кенеди и как те въздействаха на нейния образ и влияние?

    Отговор
Добавяне на коментари