Съвети за красотата от топ модела: как розите Huntington-бялото успяват да изглеждат толкова възхитително?

Известният най-голям модел в 34 години изглежда несравним и няма значение, да го намерите от изненадата на папараците или тя поставя за лъскаво списание. Със сигурност британците имат свои собствени тайни за красота – да ги намерим?

Съвети за красотата от топ модела: как розите Huntington-бялото успяват да изглеждат толкова възхитително?

Тези тайни могат да приемат всяко момиче! Най-важното е да се придържате към системното.

Храна

„Ние сме това, което ядем,“ чухте ли тази фраза? Тя е много вярна, защото храната ни се отразява по лицето и като цяло по цялото тяло. Рози подготвя храна от биологична храна. Сутрин започва с бита яйца със спанак и зелен сок, и за вечеря се използва пиле или риба със зеленчуци.

Воден баланс

Друга тайна е известна на почти всички, това просто не всеки следва това правило. Rosie Huntington-Wilee сподели: „Най-добрият навик е да пиете голяма бутилка вода на ден, тя ще ви спаси от оток“. Вода – достъпни и най-важното ефективно средство, което може да подобри външния вид.

Закръглени устни

Мнозина вярват, че козметиците са се опитали над устните на рози, но не е така. Всъщност моделът просто ги научи да рисува по такъв начин, че те са досега. Използвайте молив, червило и блясък (той е в състояние да увеличи визуално обема на устните). След измиване, момичето разтрива устните си до ръба на терската кърпа – помага за премахване на мъртвата кожа.

Тренировка

Трудно е да си представим красиво, опътло тяло без редовно обучение. Те трябва да бъдат вашият навик! Според Rosie, той намира време за обучение дори по време на пътувания. Трябва да започнете да тренирате как тялото ви автоматично ще започне да отхвърля лошата храна. Модел няколко часа на ден плаща йога и пилатес.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Miroslav Petrov

    Как розите Huntington-бялото постигат този възхитителен вид? Бих искал да науча повече за техниката или грижите, които гарантират тяхното перфектно изглеждане. Може ли да споделите съвети за поддръжката и отглеждането им, така че и аз да мога да се насладя на красотата, която те представят? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари