...

Brilliant художник & # 187 +: Момичето стана известно, че създава дрехи от бонбоните

Творческият човек може да създаде нещо ново от всичко, поне от пазарски чанти. Така прави Путри – момичето създава дрехи от бонбоните, които я прави известен.

Повече от 13 000 души са подписани по сметката на необичаен дизайнер, и те причиняват своите любезни коментари в него. Желанието не спира дотук и да създаде по-нататък.

Brilliant художник & # 187 +: Момичето стана известно, че създава дрехи от бонбоните

Хартиени пакети и опаковки от юфка

Путри живее в Съединените щати и може да получи материали за творчество във всеки най-близък магазин: опаковка от различни храни, опаковки, чанти от брашно и други материали.

Всички неща се шият. Това е, което момичето е казало: „Не виждам за продажба, аз не уча по модния дизайнер, аз съм самоук“.

Американски шива не само дрехи: якета и пуловери, но и чанти и дори шапки. И във връзка с коронавирус, тя шиеше защитни маски.

Абонатите на Putton наричат ​​момичето сериозно да правят това, което прави, и проявява своите необичайни продукти за продажба.

Brilliant художник & # 187 +: Момичето стана известно, че създава дрехи от бонбоните

„Брилянтник художник!- Ще си купих такива дрехи „,“ ти си фантастичен талантлив!- Вие сте моето вдъхновение „,“ това е невероятно!“Matriy puttoni-повдигнати коментари за работата й се разтърси.

На страницата Putri можете да намерите много интересни: тя е направила шапка от вестници, торба с пакетиращи чипове, фен на пари. Такива неща няма да намерят никъде!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Teodora Koleva

    Здравейте! Невероятно е да научавам за този художник, който създава дрехи от бонбони! Искам да попитам, как успява да ги прикрепи към дрехите и как поддържа тяхната форма? Това звучи като много трудоемката и креативна работа. Бих искал да науча повече за неговите техники и вдъхновение. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари