...

Стана известно защо руснаците правят татуировки

Изцяло руското обществено мнение (WTCIOM) реши да поиска, Защо руснаците и руснаците са толкова татуировки и това ги бута да се приготвят по тялото.

Оказа се, че повече от половината от всички жители на страната принадлежат към присъствието на татуировки от други толерантни и дори почти безразлични. 27% от жителите на страната не одобряват татуировки, особено при жените и одобряват само 15% от респондентите.

Стана известно защо руснаците правят татуировки

Що се отнася до причините, поради които жените и мъжете са решени на татуировка, повечето от респондентите отговарят на това Основният мотив беше да се откроим помежду си, Наблюдавайте някаква индивидуалност. 43% от анкетираните отбелязват, че просто следваха модата, не искаха да изостават.

Не е изненадващо, казват експерти, защото наскоро пропагандата на татуираното тяло придоби безпрецедентна скала – татуировка на тела демонстрира успешни и известни хора и всички останали очевидно не искат да изостават зад тях.

Стана известно защо руснаците правят татуировки

Третият от респондентите казаха, че те са били бита от „глупост“ татуировка, като цяло, не мислене за това решение, подчинявайки се на импулса. И 19% отбелязаха, че изобщо няма причина и го направи така.

Отношението към татуировката, включително на женското тяло, стана по-толерантно. Татуировката вече не е символ на принадлежност към престъпни кръгове или военна служба.

Преди жената да реши да направи татуировка, експертите препоръчват да се обърне внимание на друг статистически нюанс – Една трета от тези, които в младежта са направили татуировка по някаква причина, след 55 години започва да мечтаят от рисуването на кожата, за да се отървете.

Стана известно защо руснаците правят татуировки

На въпроса защо те са отговорили, че са станали срам или качествен чертеж не подхожда. Имаше и тези, които отговориха, че татуировката през годините спря, престана да бъде модерна и подходяща. Но само 1% от руснаците се съгласяват с операциите по рисунки. Разбира се – Намалете татуировката много по-неприятна и повече болка от пълнежа.

Стана известно защо руснаците правят татуировки

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanislava Petrova

    Може ли да бъде, че руснаците правят татуировки по собствена преценка заради желанието да изразят индивидуалност или принадлежност към определена група? Или може би има културни или исторически причини, които ги подтикват към тази форма на изкуство? Бих искал да разбера повече за факторите, които споделят руснаците да се татуират.

    Отговор
Добавяне на коментари