...

Lifehaki, който ще промени живота на всяко момиче

Blogger Tanya Strelove споделя с момичета нови спасителни спаси, които могат да променят живота си завинаги. Какво е толкова интересно да се подготвим? Да разберем по-скоро!

Lifehaki, който ще промени живота на всяко момиче

7 спасителни средства за момичета

Перфектен франш

Вземете бял гел лак и го приложите към палеца. След като просто натиснете пръста си с лак към всеки пръст – така че правите желаната „бяла ивица“ на всяка гора.

„Звезда“ за вежди

Такъв балсам струва не повече от 100 рубли и трябва да бъде в първия комплект за помощ за всяко момиче! Ако нанесете балсам балсам всеки ден, след това след един месец те ще бъдат по-дебели и по-красиви. „Звезда“ перфектно насърчава растежа на косата.

Гладене на дрехи

Не всички дрехи могат да бъдат изгладени желязо, но има решение! Налейте малко вода в пръскачката и след това го разпределете всичко. Сега вземете сешоар и изсушете всички области на мента. Ще видите как тъканта ще изглади в очите ви.

Сянка цял ден

Така че сенките да се държат по цял ден, вземете серума или някакъв крем за отслабване, преди да кандидатствате. Изобилно приложите инструмента назад и след като се насладите на сенките. Те ще държат много дълго време!

Гладки вежди

Вземете покой (което не съжалява да се разваля) и го донесе на буквата g. Прикрепете го към веждите и покрийте веждите си върху плоска линия. Това е цялата тайна!

Косата на лицето й

Момичета с дълга коса знаят как понякога косата пада по лицето. Е, ако имате ненужни чорапогащи на ръката си – изрежете една част от тях и прескочете това парче под косата. Всичко, което ще имате – завържете здраво възел. Такава превръзка се проявява перфектно, когато се смазва.

Нежелана коса

Има начин да се отървете от нежеланата коса на тялото – бързо и безболезнено. За да направите това, добавете 1 час. Лъжица 6% водороден пероксид в някаква купа, а след това толкова течен сапун. Също така ще ви трябват 6 капки амоничен алкохол – смесете масата и го покрийте с нежелана коса.

Свалете обработената зона след 15 минути от лайка. Ако повтаряте тази процедура веднъж седмично – космите ще набъбнат и ще растат много бавно.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Какъв е точно Lifehaki, който ще промени живота на всяко момиче? Бих искал/а да науча повече за това и какви промени може да донесе в моя живот. Ще бъде ли достъпен и за момчета? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари