...

Тя ще бъде в модела: красиво момиче – шофьорът на автобуса, отказвал да промени работата си

Жител на английския окръг Есекс каза, че обича работата си и няма да го промени поради „прекомерна красота“.

Джода Ли Фокс 24 години. Тя може да повтори другата и да затегне пешеходна пътека в модел на бизнес, но се интересува от нещо друго – борбата срещу стереотипите.

Тя ще бъде в модела: красиво момиче - шофьорът на автобуса, отказвал да промени работата си

Твърде красива за работата на водача

Шофьорът Джоди Лий работи не винаги, известно време момичето беше медицинска сестра и след като видя съобщение и отиде да работи като шофьор. Тя многократно чува от пътниците: „Ти си твърде красив за тази работа,“ но няма да го оставиш.

Фокс отбеляза, че жените като нейната прическа и маникюр, а мъжете като цяло правят комплименти за външния вид.

Тя ще бъде в модела: красиво момиче - шофьорът на автобуса, отказвал да промени работата си

Въпреки повишеното внимание от пътниците и очевидната красота, лисицата продължава да работи като шофьор, казвайки, че обича това, което прави. Огледалното издание разказа за това.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Koleva

    Уважаеми авторе, имам едно въпросче относно текста. Защо момичето е решило да бъде шофьор на автобус, въпреки че се описва като красиво? Защо не иска да смени работата си? Бих желал/а да разбера повече за мотивите и истинския разказ зад този необичаен избор. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари