...

Винаги под ръка: 5 приложения за красота, които ще улеснят живота на всяко момиче

Тези виртуални асистенти ще ви кажат, когато достатъчно слънчеви бани, за да не се изгори, ще покаже коя козметика е излишна и направете много по-полезно.

Винаги под ръка: 5 приложения за красота, които ще улеснят живота на всяко момиче

Действителните заявления за Android и iOS са страхотни, за да избегнат всяко момиче, което се използва за себе си.

COSMOBASE: Козметика Скенер

Всичко, от което се нуждаете е да предоставите този асистент баркод скенер и той ще ви каже колко е безопасно козметика. И също така подсказва колко много ще бъде полезно за кожата ви. Cosmobase здрав ще помогне на тези, които използват козметика, но не много способни да се справят с него.

Космица: грижа за косата

Не всеки посещава салоните за красота, но да се грижи за косата у дома, просто забравяйте. В този случай няма да попречите на помощника за коса – въз основа на вашия тип коса, той ще ви вземе лична грижа. Програмата включва дневен план: ще научите за интересни маски за коса, колко дни в седмицата трябва да си измиете косата и така нататък.

Cosmeticichka

Тази козметика ще ви каже, от коя козметика е време да се отървете от. Това се прави много просто: управлявате кода на партидата и добавяте инструмент към „козметичната чанта“. Когато дойде времето да му каже: „сбогом“, приложението ще напомни за това. Всички заредени данни се запазват, така че винаги можете да проверите срока на годност.

Skiladvisor: избор на грижи

Можете да гледате много ролки в YouTube, да слушате инструкциите на козметолозите, но не разбирате какво е това – вашата перфектна грижа. Опитайте приложението SkageAdvisor, разработено заедно с козметолозите. Това няма просто да ви помогне, но ще спестите пари на козметик. Приложението ще ви подканва коя козметика е подходяща за вашия тип кожа.

Здравословно слънце – безопасен тен

Отивате на почивка за дълго време на плажа? Размисъл! Слънцето е източник на допамин, поради което много хора се появяват по улиците с пристигането на топли дни. Нека да се върнем към приложението. Чрез инсталиране на здравословното слънце – безопасно тен, винаги ще сте наясно дали все още можете да бъдете на слънце или е време да се скриете в сянката. С това приложение ще се възползвате от изгорелите рамене и нос.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ekaterina Koleva

    Кои са тези 5 приложения за красота, за които става дума? Могат ли да бъдат полезни и за нас, мъжете? Ще споделяте ли повече детайли и примери за това как точно улесняват живота на всяко момиче?

    Отговор
Добавяне на коментари