...

Квадрати от коприва, скрепер и други неща, които трябва да бъдат в арсенала всяко момиче!

Грижа за себе си винаги е хубаво, особено ако знаете за ефективен резултат. Много момичета използват тези неща от нашия списък – според тях, те наистина помагат! Запиши си.

Квадрати от коприва, скрепер и други неща, които трябва да бъдат в арсенала всяко момиче!

Село от коприва

Merchal на растението струва около 150 рубли. За това, което тя? Такава урина има благоприятен ефект върху кожата: ексфолира, подобрява кръвообращението. Според момичетата тя дори минимизира броя на нарастващите косми – отлична находка!

Гъба от Луфа

Тази малка гъба (диаметър 6 см.) Създайте истински чудеса! Той има масаж ексфолиращ ефект, освежава и масажира кожата на лицето. Ако сте измъчвани от замърсени пори – той ще ви помогне перфектно в това.

Гъба може да се използва с агенти за почистване или след парна баня.

Скрепер

Gouisha скрепер рекламира много блогъри, това означава, че той наистина работи. Освен това процедурата може да се извърши независимо, но е необходимо да се извърши скрепер според определени линии и в строго определена посока. И тя трябва да се използва всяка сутрин – много скоро ще забележите, че сте отишли ​​изключително и подуване, лицето „силно“.

MASSAGER MASSAGER

Modeling Massager струва около 300 рубли, резултатът след впечатляващ! Той регулира овалите на лицата, увеличава еластичността и еластичността на кожата. Редовната употреба на масажор ще ви помогне да спасите кожата свежа и привлекателна за дълго време.

Кокосово масло

Този продукт е универсален, може да се използва за всички: лице, коса, тела. Кокосовото масло е едно от най-ценните и налични за всяко масло за третиране на маслото. В чистата си форма козметичното масло се използва като масло за коса – овлажнява косата и ги елиминира от сухота.

Ако прекарате и масажни сесии, в това масло също ще помогнете много – предотвратява появата на стрии и овлажнява кожата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Tsvetan

    Здравейте, искам да попитам, защо точно трябва да имам в арсенала си квадрати от коприва и скрепер? Какви са техните ползи и как могат да помогнат на едно момиче? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
  2. Ivana Ivanova

    Моля, извинете ме ако звучи необичайно, но може ли някой да обясни каква е функцията на квадратите от коприва и скреперът в арсенала на всяко момиче? Има ли те отношение към красотата или здравето? Има ли други предмети, които са необходими за подобно арсенал? Благодаря предварително за отговорите!

    Отговор
Добавяне на коментари