...

Бърборене и други неща, които могат да ви пренасочат в ранга на обществото

Експерт по етикета и елегантност – Анна Бей, изрази причините, поради които хората се опитват да избегнат. Човек може да бъде объркан – изглежда, че е отворен, приятелски, но защо хората са го изправени? Нека разберем.

Бърборене и други неща, които могат да ви пренасочат в ранга на обществото

Лоша миризма от уста и бърборене

Според британското издание на ежедневната поща, експерт на етикета обясни, че има вредни навици, които могат да доведат до факта, че хората ще пропуснат околността. Те са само 5 – трябва да не си спомните, ако искате да бъдете винаги желания гост и да почувствате, че другите са щастливи да прекарват времето си с вас.

Неприятни

Ако няма да правите холивудска усмивка, не забравяйте поне да поддържате устната хигиена. Посетете зъболекаря на всеки шест месеца, почистете зъбите си след хранене и винаги дръжте мента бонбони с вас.

Четкет

Всички хора обичат да говорят? Без значение как. Постоянната бъркарство гумира други и лицето, което се опитва да направи впечатление за речник в речника, изглежда не е сигурен, че отблъсква.

Една порта игра

Хората могат да взаимодействат само когато обменят. Ако постоянно отнемате от другите (без значение какво – време или пари в дълга), и вие сами не сте готови да дадете – най-вероятно хората няма да искат да продължат да общуват с вас.

Снобизъм

Друг сериозен недостатък – гордост. Ако се държите подслон на студено с другите, погледнете хората надолу – заобикалящата рестартиране. Хората се нуждаят от топлина, важно е за тях да усетят одобрение и дружество.

Век

Много хора с комуникация са много почистени, изкачват се в лични въпроси и разпространяват съвети – не е необходимо да се прави това. Да вземем факта, че всички хора са различни и могат да грешат. Всеки действа въз основа на неговото развитие и опит.

Вместо просяк, опитайте да слушате мненията на другите – това може да изглежда глупаво, но ще помогне обективно да погледнете нещата.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Emil Marinov

    Защо бърборенето и другите неща могат да ни пренасочат в ранга на обществото? Какви последици може да има, ако се занимаваме прекалено много със сплетни и празнословие? Каква е връзката между нашата социална стойност и начина, по който се държим пред другите?

    Отговор
Добавяне на коментари