...

Нощна храна: продукти, които могат да ядат дори през нощта + омлет диетична рецепта

Ние сме свикнали да вярваме, че след 6 – вредно, но не е съвсем вярно. Вредно да си лягате на празен стомах! Ница на празен стомах може да доведе до сериозни здравословни проблеми, включително разстройство на съня.

Нощна храна: продукти, които могат да ядат дори през нощта + омлет диетична рецепта

Ако искате да ядете преди лягане или дори през нощта – не се отречете в това. Тези продукти определено няма да ви добавят теглото.

Твърдо сварени яйца

Яйца – диетичен продукт, (в тях само 158 калории на 100 g.) Те съдържат голямо количество протеин. За да не стоите в печката през нощта – можете да заври двойката предварително и веднага щом усещането за глад е прикрепен към вас.

Между другото, ако ги смесите с целина – тя се оказва светлина за диета.

Омлет

Говорим за омлет без жълтъци. Омлет от протеини се отнася до хранителни ястия и какво вкусно се оказва! Можете да добавите маслинови билки или чушки за омлет – и да се насладите на хранене най-малко 12 нощувки.

За диетичен омлет ще ви трябва:

  • 3 пилешки катерици+
  • 50 ml. вода+
  • 5 G. масло+
  • Шипка сол.

Протеините се разбиват до състоянието на пяната, след като водата се влива в тях. След това формата се смазва с масло, а протеините се изливат в него. Омлет се приготвя няколко готовност (в многократно 10 минути).

Извара

Витното сирене може да обича или мрази – няма безразличен към него, но когато става въпрос за здраве и подходящо хранене, никой не може да откаже ползата си.

Да се ​​направи извара да яде „скучно“ да яде, да го украсява с плодове: боровинки или малини, или можете да поръсите със сушени плодове.

Цвекло

За ползите от цвекло за тялото, можете да говорите много, но нека да разберем защо този продукт може да бъде за през нощта. Има много бетаин в цвеклото, което е добро в изгарянето на мазнини, определено ще слаба.

Варени цвекло по-добре запазва полезни свойства, ако се вари в корита.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Elena Ivanova

    Мога ли да консумирам омлет през нощта както последната рецепта предлага? Има ли наистина храни, които можем да ядем през нощта без да намалява ефективността ни за отслабване или здравословния ни начин на живот? Ще се радвам да чуя мнението и опита на други хора. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари