...

Боно, наказан за похвала

Модел, звезда „Къща-2“, телевизионен водещ, а сега блоггер Виктория Бонку нападнаха нападателите: тя беше ограбена 2 пъти в десет дни.

Боно, наказан за похвала

През май, четиридесет и мъжки красота, заедно с дъщеря си, се върна от мъгляво Лондон до слънчев монако, в който живееше по-рано от 9 години. Вашите луксозни апартаменти, богатият интериор, скъпи Baubles, прекрасна гледка към морето и планината, живописният квартал на Instadiva демонстрира на феновете си. Фолвейърс поздравиха любимите си, казвайки, че е постигнала всичко това, но за въпроси, собствения си апартамент или отдаден под наем, не отговори.

Боно, наказан за похвалаБоно, наказан за похвала

Виктория, изложена в мрежата и показа много снимки на луксозни апартаменти в блога си, техните декорации, куфари, пълнени с неща, които бяха изпратени до личния си самолет от Москва. Тя сподели с феновете си с радостта си, възхищава се на новите жилища, споделени дреболии.

В резултат на това прекомерният багаж се играе с бон на една шега. Нападателите, очевидно, също така честите гости на социалните мрежи, успяха да изчислят местоположението на апартамента на Виктория, нейния бърз препитание. И по времето, когато звездата остави уютното си жилище, пътувайки по лазурния бряг и разказва за движенията си на феновете, те посещават къщата й няколко пъти.

Боно, наказан за похвалаБоно, наказан за похвала

Разбойниците се изкачиха вътре през терасата и прозореца, но какво точно откраднаха, една жена все още не казва. Според нея, докато тя провежда преразглеждане на бижута, гардероб и други неща.

Преди всичко, Виктория превъзхожда факта, че в пресата те пишат за инцидента и дори публикуват снимките на нейното жилище и дори как крадци в нея падат.

„Вярвам, че хората, които дадоха снимки – като крадци се изкачват и излизат от мен, на френската преса, не са имали право да правят това“.

За да се успокои и излекува раната, жертвата на грабежа отиде с приятели на остров Миконос в Гърция.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Krasimir Petrov

    Здравейте! Наистина се интересувам как може някой да бъде наказан за похвала. Можете ли да ми кажете повече за ситуацията и какво е предизвикало тази наказа? Има ли специфични правила или законови разпоредби, които регулират това? Ще съм благодарен, ако споделите повече информация. Благодаря ви!

    Отговор
Добавяне на коментари