...

Дори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктите

По-рано известната фигура скейтър и съпруга на пресцентъра на руския президент tAleyan Navka особено отбеляза Йога ден. В 44 г. Татяна показа прекрасна физическа форма и изпълни много опасно упражнение, Бягане на ноктите.

В продължение на много години Navka насърчава здравословен и активен начин на живот. Мама на две дъщери подкрепя формата на редовно обучение във фитнеса, посещава пързалката и басейна и е и фен на йога.

Дори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктитеДори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктите

Мнозина отбелязват, че е практически невъзможно да се погледне, без да потребят как Navka стои с бос краката, в които се движат остри нокти, почти невъзможни. И със сигурност не се случва да се повтори упражнението сами.

Самият татана отбеляза, че стоянето на остри предмети подобрява кръвоснабдяването да спре, облекчава стреса и подобрява метаболизма, дава стимул за борба и дава сила.

Борбата navka не се използва. В допълнение към нейните славни победи на лед, легендите вървят около нейния личен живот. И тя не се отрече Най-трудната борба на живота й беше свързана с борбата за лично щастие.

Дори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктите

През 2000 г. Татяна се ожени за собствения си треньор Александра Жсулина. Те имаха дъщеря. Шест години по-късно Татяна реши да напусне САЩ, където е живял, обратно в Москва и участва в проекта „Звезди на лед“. През 2010 г. двойката обяви развод.

Дълга Navka Приписвани романи с актьор Марат Башаров и певец Алексей Воробиев. Но неочаквано за всички през 2014 г., Navka роди втората дъщеря, баща, чийто Дмитрий Песков стана прес-секретар Владимир Путин. Година по-късно Татяна и Дмитрий се оженили официално.

Дори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктитеДори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктитеДори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктите

В допълнение към йога, Татяна многократно е признала, че иска да действа във филмите и мечтите да се научи как да пее в професионалната сцена като истинска певица. Днес Navka се разглежда Най-богатата съпруга на Кремъл – доходите си през изминалата година, според данъчната декларация, надвишава 218 милиона рубли.

Дори погледнете болка: 44-годишната Татяна Navka празнува Йога Деня на ноктите

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Marinova

    Каква връзка има йогата с празнуването на Йога Деня на ноктите? Чувала съм за Йога Деня, но не разбирам как той се свързва с използването на нокти. Може ли някой да ми обясни?

    Отговор
Добавяне на коментари