...

Ярко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случва

Седмицата на модата започна в Ню Йорк. Едно от основните модерни събития на годината от първите дни изненадани и критици и зрители. Всичко започна с ярък перфориран Служителите. Неговия иницииран американски дизайнер Том Браун. Той е подпомогнат от персонала на известния универсален магазин Bergdorf Goodman.

Моделите пристигнаха в Flashmob на ярко жълт училищен автобус и напълно взеха цялото пето авеню за няколко минути. Те четат, вечерята, комуникира. Всички събраха единични стилни лук – Офис.

Ярко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случва

През първите дни на седмицата на модата изненадах всички Джереми Скот, Представителен пролет-лято 2020. Тя е направена в стила на футуризма, към който през последните години дизайнерите се третират рядко. Нещо невероятно – анималистични отпечатъци, абстракция, перуки от всички нюанси на дъгата, модели в стила на „петия елемент“ и „галактически войни“.

Ярко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случваЯрко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случва

Изведнъж марката се счупи в модерния свят, външният вид беше много неизбежен. Производителите на чипове от Chipos решиха да споделят съображения по пламъка. Моделите излязоха на дефиле в огнената палитра, украсени с езиците на пламъка, а чантата в ръцете им подозрително напомниха пакетите на чипове.

Ярко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случваЯрко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случваЯрко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случва

През почивните дни липсваше спокойна атмосфера на коктейл бар Ралф Лорен. Модната къща въведе блясък и елегантна колекция. Очарованието беше съпроводено от, придружено от „жива“ музика, извършена от Jelly Monede, дава специална атмосфера.

Ярко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случваЯрко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случва

Ню Йорк Подиуми вече са стигнали до стълбовете на Longchamp, християнския сириано, автопортрет, парцал и кост, Брандън Максуел.

Но до края на седмицата на модата все още остава много време, експертите вярват, че най-важното и невероятно е все още напред. Окончателните предавания са насрочени за 14 септември.

Ярко, неочаквано, бляскав: в Ню Йорк, високата седмица на модата се случва

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stanimir Georgiev

    Как ревют по нюйоркските подиуми може да промени стилът и визията на хората? Кои са най-горещите трендове от тази година? Ще бъде ли модата от тази седмица вдъхновение и за нашите улици?

    Отговор
Добавяне на коментари