Експерти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модата

Новият сезон отбеляза завършването на модния маратон – Модни седмици в Милано, Париж, Ню Йорк, Лондон. Това бяха тези седмици, които определят основните тенденции върху предстоящата пролет, но и инцидентите не преминаха незабелязано. Руски експерти в света на висок мост всички виждат и празнуват.

В Милано, Furior създаде римейк на известната рокля Джей Ло. Лопес се появи преди 19 години при представянето на „Гремми“ в роклята, която направи не само фурор, но и истинска модерна революция. Уеб потребителите само за една вечер търсех роклята в интернет толкова много пъти, че разработчиците на Google не са имали нищо друго, как да въведат услуга с обложното име „снимки“.

19 години по-късно Versace празник на рокли, но още повече Франк. го запознаха с петдесетгодишен Джей Ло.

Като цяло, Милано покаже, че през пролетта на следващата година модните тенденции на „нула“ определено ще се върнат, включително отпечатъци от леопард, мини и шифон блузи в почти прозрачна производителност.

Експерти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модатаЕксперти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модата

В седмицата на модата в Париж, Джон Галиано представи пролетната колекция в стила на миналото „FORTIES“. Но Фуърор не беше на всички ретро тенденции, а моделът Леон Даим, който затвори шоуто в миналите шорти.

Намерението му за похода с треперене и стрелба през очите на стоманата от страна на Iintert, взривяване на социалните мрежи.

Що се отнася до модата, френските модни майстори са уверени, че ще бъдат рокли в сьомга, тениски – „алкохолик“ с луксозни поли в един дует, щраус и танкове.

Експерти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модата

Модната седмица в Ню Йорк беше посветена на Доналд Тръмп. Много дизайнери решиха да отидат на принципа и просто отказаха да проведат предавания в Хъдсън портници в Манхатън поради факта, че собственикът е договорен да събира средства на следните избори за коз.

Прочетете повече  Fashionista показва 10 стилни начина за връзване на носна кърпичка

Срещу американския президент, всички. Що се отнася до тенденциите през пролетта, тогава американските дизайнери са уверени, че светът ще редактира бяла риза, поли на миди и каперене.

Експерти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модата

Седмицата на модата в Лондон ще слезе в историята като лична победа на руснаците Аластична Кафелникова над собствените си вредни зависимости.

Момичето успя да се справи и излезе на подиума на шоуто Burberry. Що се отнася до пролетните модни прогнози, британските експерти пророкуват на ерата на борда на корсетите, къдриците, лавандуловите нюанси и неща в тартанната клетка.

Експерти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модатаЕксперти, наречени казус и тенденции на легендарната седмица на модата

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Hristo Kolev

    Казуси и тенденции са съвпадение, или има специфични причини, които ги определят? Какви са факторите, които гарантират успешното издигане на модния събитиен блясък?

    Отговор
Добавяне на коментари