...

Събития на последната седмица ирландска седмица 2021

Събития на последната седмица ирландска седмица 2021

Легендарният годишен ирландски фестивал продължава в Москва и Санкт Петербург и чака гостите до 28 март. Първите режисьори, фолклорния фестивал „Ден и нощ на Св. Патрик“ и семейната програма, но през втората седмица фестивалът ще бъде да изненада феновете на ирландската култура.

Съдържание на статията

ТАНЦУВАНЕ

На 26 март в 19:00 най-добрите танцови групи на Москва ще споделят с обществеността с взривяване енергия и красота в рамките на фестивала за ирландски танцова парад. Патрик »S Dance Parade» на мястото на концертната зала „Мир“. Танцовото шоу ще бъде придружено от концертна програма на музикантите от отбора на братя от изгубените храм, в ръцете на които хората ирландски музикални инструменти оживяват. А онези, които дойдоха на фестивала предварително във фоайето на концертната зала на открития семинар, ще научат движенията на различни видове ирландски танц.

Филм

В чест на откриването на собственото си онлайн кино в Москва на ирландския филмов фестивал на 25 март ще се проведе изключителна премиера на проекта за съвременната ирландска музикална култура „Възпроизвеждане“. След гледане на филма, директорът на фестивала Анна Грязнова и създател на подкаст на популярната музика „Фен зона“ Анна Чекарев ще обсъдят стартирането на онлайн киното на ирландския уебсайт.ЖП, на платформата, на която жителите на ОНД ще могат да видят „възпроизвеждане“, и ще обсъдят и музиката на Ирландия, нови онлайн формати на филмови и музикални събития. На 27 март децата и техните родители ще имат уникална възможност да видят анимационната приказка „Легенда на вълците“ в руския дублирането на огромен екран на премиерата на киното на октетабе – оценявайки търсенето на филма на създателите на Ирландската седмица въведе допълнително шоу на програмата. Фенове на романтични истории, красиви звездни двойки и ирландски пейзажи на 27 март, които чакат шоуто на комедията „дива двойка“ с Емили Бланте („Дяволът носи прада“) и Джейми Дурнан („50 нюанси на сивото“).

Последната седмица на филмовия фестивал ще се насладите на жителите на Санкт Петербург с брутална комедия за ирландските момчета „момчета“, драматичната история на две сестри „от огъня и пода“, колекция от кратко кино на Ирландия, състояща се от бели дробове и радостни скици от живота на различни хора, както и документален портрет на живота на Дъблин художник Шон Хиллен във филма „Утре събота“.

Обиколка по кръчми

Постоянни пазители на атмосферата на Ирландия в Русия – ирландските кръчми ще се срещнат с гости на две столици с добри напитки и жива ирландска музика. 25 март в 20:00 часа в Abbey Player Pub, единственият пъб стил, атмосферата на театъра ще бъде представление за пиесата на Мартин Макдонач „Palachi“. 27 март в 19:30 ч. „Почти всичко за Светия Патрик“ и нова концертна програма „CIDS“ в „Доног“ и на 28 март в Abbey Public Pub в 18:00 часа ще бъде забавно да се каже сбогом със Седмицата на Ирландия до следващата година и се насладете на концертната програма за мъгла роса.

Подробна програма и билети на номинална цена – на уебсайта на фестивала: http: // irishweek.Ru /

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Petia Georgieva

    Какви събития бяха организирани по време на ирландската седмица през 2021 година?

    Отговор
Добавяне на коментари