...

& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?

В края на май, мечтата на феновете на култовата серия от 90-те години „приятели“ – актьори за първи път, откакто завършването на поредицата се съберат заедно, за да разчитат на миналите времена и да споделят с аудиторията. Освобождаването участва и в поканените звезди, като Дейвид Бекъм, Рийз Уидърспун, BTS и Lady Gaga (който изпълнява песента „Drany Cat“ с Liza Kudro). Как се променихме любимите ни „приятели“ през годините?

& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?

Времето върви, а верни приятели остават

Специално издание на Sitkom, наречено „Приятели: реюнион“, също известно като „епизод, където те вървят заедно“ (истинските фенове на серията ще разберат), налични за скроингинг към абонатите на HBO Max видео услуги от 27 май. Феновете на „приятели“ отдавна са поискани от създателите на поредицата от такова обединение, и те са били обединени, когато в края на 2019 г. е обявено, че целият актьорски екип е добър да участва в стрелбата. За съжаление освобождаването на освобождаване трябваше да отложи за цялата година поради пандемия.

След като прегледаха записа, феновете на поредицата побързаха към форумите, за да споделят своите впечатления и да обсъдят най-запомнящите се въпроси на освобождаването – така, че са научили, че изпълнителите на роси и Рейчъл са влюбени помежду си през първия сезон, но реши да не рискува приятелство и работни взаимоотношения и че създателите на поредицата не планират да се ожени за Моника и Чандлър след „тази нощ“ в Лондон.

Връщайки се към легендарната природа на серията (момичета и момчета Апартаменти, кафе „Централна Перк“ и известната фонтан на Титра), Дженифър Анистън, Къртни Кокс, Лиза Кудру, Мат Лъбън, Матю Пери и Дейвид Швимър Матю Малцердер, Празхост, засмя се. .. и още веднъж разстроен феновете, обявявайки, че възраждането на серията никога няма да бъде. Е, всички добри цели!

& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?& # 171 + friends & # 187 + отново заедно. Как се промениха актьорите на култовата серия за 17 години?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 3
  1. Iliya Georgiev

    Интересува ме как се промениха актьорите в култовата серия „+ приятели +“ след 17 години? Можете ли да ми кажете как изглеждат сега и как са се развили от тогава до сега? Бих искал да науча повече за това и да видя как животът е променил героите на тази уникална серия. Благодаря!

    Отговор
    1. Atanas

      След 17 години актьорите от сериала „Приятели“ са се значително променили. Дейвид Шуимър, който изиграва Рос от сериала, вече е по-зрял и утежнен актьор. Дженифър Анистън, която играе Рейчъл, все още излъчва същата красота и шарм като преди. Актьорите Матю Пери, Кортни Кокс, Мат Лебланк и Лий Бланк също са старши и по-зрели, но все още запазват част от своята младост и енергия. Сигурно е вълнуващо за феновете на сериала да видят как са се развили и какви са станали героите след толкова години.

      Отговор
    2. Vladimir

      След 17 години актьорите от култовата серия „+ приятели +“ са се променили много. Дженифър Анистън, Кортни Кокс и Лиса Кудроу се поддържат страхотно и изглеждат по-добре от всякога. Дейвид Шуимър продължава успешната си кариера в телевизията и кино. Мат Лебланк се появи в няколко сериала и филма. Матю Пери и Кол Уитън продължават да работят в различни проекти, като гижа на телевизионно шоу и игрални филми. Въпреки че са се развили и са си създали собствени кариери, героите от „+ приятели +“ си съхраняват специалното място в сърцата на феновете, които все още пазят спомените от тази невероятна серия.

      Отговор
Добавяне на коментари