...

Срамота е! Gucci се осмива за чорапогащи с дупки за 15 000 рубли

Разкъсан, сякаш котка чорапогаща, италианската марка Gucci оценява 15 000 рубли (преведени в нашите пари), но моделът не е причинил нищо друго от купувачите като смях! Те преброяват, че точно същите дупки могат да бъдат направени на най-често срещаните чорапогащи и да не се налага да надхвърляте марката.

Срамота е! Gucci се осмива за чорапогащи с дупки за 15 000 рубли

Първите чорапогащи от супермаркета

Понякога, модни изненади и има купувач на тези чорапогащи. Моделите дадоха името „Черно гледане“. Чорапогащник и отзад, разкъсан като котка.

Защо да плащате допълнително, ако можете да отидете на всеки супермаркет и да купите първите чорапогащи в очите в рамките на 200 рубли? И модерните дупки могат да бъдат счупени, както и наистина с помощта на котешки нокти, и със собствените си ръце.

По отношение на новостите на Гучи незабавно паднаха коментари: „Имам такива чорапогащи в килера“, „дъщеря ми се връща всеки ден в такова училище, но никога не излиза от къщата“, „прилича на порнография с просяци“, „това е така Демонстрационна привилегия – огромни пари, които да похарчат за неща, които носят хора, които се присъединяват към краищата се срещат „. Такива коментари оставиха потребители на Facebook.

Каква съдба чака тези чорапогащи? Ще ги носят, според коментатора, хората от привилегирования клас или Gucci излязоха с неуспешна идея?

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Lyuben Dimitrov

    Каква би могла да бъде причината за високата цена на тези чорапогащи с дупки от Gucci?

    Отговор
Добавяне на коментари