...

Холивудска опашка: Безплатен видео урок от стилист

Ако сте собственик на дълга коса и не правите прически – губите много. Създаване на различна прическа, можете да опитате новото изображение всеки път: дългокоса дълга коса излъчват увереност и игривост, висока опашка – недостъпност и сериозност, и пигтейли говорят за инфантата.

Каним ви да вземете под внимание урока от стилиста, за да създадете халвувудска опашка. Изглежда луксозно, такава опашка се превръща в известни красавици: Дженифър Лопес, Меган Фокс, Пенелопе Крус, Ким Кардашиан и други.

Холивудска опашка: Безплатен видео урок от стилист

Тясна опашка за бизнес среща или светско събитие

Ако искате да светите на светско събитие, трябва да вземете под внимание видеоустройствения урок. Плътна опашка изглежда чист и в същото време произвежда великолепно впечатление поради внимателно разработване.

Преди да започнете да правите прическа, подгответе къдриците. Те могат да бъдат направени от улов или желязо, и след това да приложат спрей върху тях, така че косата да стане по-подходяща.

Всичко, от което се нуждаете, погледнете действията на стилиста и повторете след него. Блясък, където и да сте!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vesela Todorova

    Можете ли да ми кажете повече за този безплатен видео урок? Какъв е съдържанието му и какъв тип стилист го води? Колко време ще отнеме и дали са необходими предварителни познания в тази област? Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари