...

Самбурск казал, че е прекарал първата такса от Universes & # 187 +

Няма такива хора, които все още не са чували за младежката серия „UNIVER“ за делничните дни на забавните студенти. Те общуват, карат, се влюбват и в същото време не забравяйте да научите. Анастасия Самбъркая изигра едно момиче от поредицата с характер – тя със сигурност щеше да се обърна към нея.

На личната си страница актрисата постави снимката и му казала в подписи, на които той прекарва първата заплата, получена за стрелба (номерата не са съобщени).

Самбурск казал, че е прекарал първата такса от Universes & # 187 +

Радайз почивка

Актрисата поставя в бански костюм и момичето призна, че първото нещо, което е прекарало пари за себе си, а именно на почивка в Малдивите. В същото време тя направи такъв шанс някой да завижда на тези снимки и дори ще изпита раздразнение на височината на пандемията.

Въпреки това, има и тези, които просто разбиват лентата, а други ще подкрепят актрисата в желанието да погледнат живота с оптимизъм.

Самбурск казал, че е прекарал първата такса от Universes & # 187 +

Актрисата не възнамерява да скрие радостта си и да заявява, че вече не се надява да се наведе под слънцето в труден период. В подписа тя също така каза и за първата заплата, прелетя и към Малдивите: „За първи път бях тук през 2011 г. на първата заплата. Летяха 3 месеца след снимката и това беше незабравимо впечатление „.

Самбрск призна, че е втората й ваканция и преди тя да не е много запознат във всички тънкости на наистина висококачествена почивка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Diana Koleva

    Добър ден! Можете ли да ми кажете каква е първата такса на Universes & # 187? Има ли още такси, които следват след нея? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
    1. Svetlozar

      Добър ден! Първата такса на Universes & # 187 е $100. След нея, има и други такси, които следват като такса за обучение, такса за материали и др. Моля, имайте предвид, че таксите могат да варират в зависимост от програмата и специфичните изисквания. Благодаря Ви за въпроса и аз се надявам, че информацията беше полезна. Ако имате нужда от още информация, не се колебайте да попитате.

      Отговор
Добавяне на коментари