...

Един психиатър казал, че ще помогне да се справи с депресивното настроение

Всеки от нас понякога преживява отрицателни емоции и това е нормално. Основното нещо не трябва да се държи в депресивно състояние. Ако смятате, че се приближавате до бездната, започнете да действате!

Действията включват прости дихателни и моторни упражнения – тяхната ефективност отдавна е доказана.

Един психиатър казал, че ще помогне да се справи с депресивното настроение

Лекарят разказва как да преодолее алармата и депресията

Ако започнете да ходите дълго време (което е особено полезно през пролетта, когато топлото слънце е топло), включете физическите и дишащите упражнения във вашата рутина – като психотерапевт Жан Гаданова ще гарантира, че ще помогне да се справим с това депресия.

Това говори за това: „За да излезете от тревожно-депресивно състояние, трябва да направите всеки двигател, моторни упражнения (терапевтична физическа култура) и ходене.

Също така трябва да се научите да дишате упражнения, защото те напълно подобряват емоционалното състояние. Все още се препоръчва психиатър да се използва в къщата на арома-маслото, който, за сметка на приятни аромати, имат благоприятен ефект върху човек и да премахнете алармата.

Можеш да избираш:

  • Праскова петрол+
  • Гераниум+
  • Джуниперист+
  • Розово масло.

По избор използвайте ароматна лампа. Достатъчно е да се откажат няколко капчици масло върху носни кърпи и да го носят с вас (периодично дишащ аромат). В допълнение, Жанна Гарданов препоръчва пиене на чайове с лайка и звяр, който има успокоително действие.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Vladislav Petrov

    Може ли да дадете примери за методи и техники, които психиатърът предлага за справяне с депресивното настроение? Има ли някаква терапия или медикаментозно лечение, което препоръчвате? Колко време може да отнеме терапията, преди да се почувствам по-добре? Благодаря ви!

    Отговор
Добавяне на коментари