...

Няма сила: Как да отидете на работа, ако спах 4 часа

Начини за действително много: контрастен душ, силно кафе, глътка свеж въздух. Понякога е много трудно да станете от леглото, дори ако технически сте спали – спят сладко, а възглавницата е толкова мека, че не искам да се разделям с него!

Няма сила: Как да отидете на работа, ако спах 4 часа

Но работата ви очаква, и ще трябва да се изкачите от леглото и да се поставите в ред. Какви начини да помогнем на това? Четем по-нататък.

Най-добри начини за справяне с умората

Чаша вода

Веднага щом се събудихте – изпийте чаша чиста вода. Умолката е класически симптом на дехидратация, не е изненадващо, че се чувствате зле сутрин. Ако сутрин постоянно изпитвате летаргия, пийте повече вода.

Сутрин

Студена вода перфектно тонове и буртрет. Вземете правилото за измиване след пробуждане със студена вода (горещо, първо, разваля кожата, второ, няма да ви помогне да развеселите). И още по-добре – разтрийте лицето всяка сутрин кубчета лед.

Плътна закуска

Нищо чудно в СССР никога не пропускаха стегната закуска – хората нямат съвет от интернет, но интуитивно разбраха, че ще им помогне да останат да работят дълго време. Ако сутрин се обучавате (направете такса), не забравяйте, че е по-добре да закусите след тренировка.

Кратка разходка

Ако времето позволява, разходете се сутрин. Доза серотонин от слънчева светлина няма да нараните. Лятото слънцето идва рано, така че ще имате възможност да увеличите енергията си. Ако нямате време да ходите сутрин, отворете пердетата – оставете слънчевата светлина да изпълни стаята ви.

зарядно устройство

Може да ви се струва непривлекателно събитие сутрин, но не става дума за трудни упражнения. Умореното тяло ще се съпротивлява, но това е просто това, от което се нуждаете. Направете тренировка, клякам, натискане от пода и t. Д. Ако е трудно за вас, тогава просто направете няколко скока с развъждане на ръце и крака в различни посоки.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Zlatka Koleva

    Здравейте! Бих искал да попитам какво направихте в такава ситуация, когато спахте само 4 часа и трябва да отидете на работа. Да ли има някакви трикове или методи, които използвате, за да се чувствате по-бодри? Ще се радвам да науча вашите съвети и опит. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари