...

# 171 + най-много!Олга Бузова дойде втори път в книгата за записи на Русия

Олга Бузова – пример за много хора. Момичето от обикновеното семейство изпъкваше пътя си към славата и богатството. Мрежовите потребители са уверени – ако тя „се прилепва“ мрази, тогава има нещо в него … и докато някой прекарва времето си да се качи на Оли и нейните дейности, тя овладява нови области и печели огромна сума и печели огромна сума.

# 171 + най-много!Олга Бузова дойде втори път в книгата за записи на Русия

Книгата на записите на Русия реши да включи Олря в списъка на шампионите му, но защо?

OLGA има повече от 22 милиона абонати – не може да се похвали толкова много. Момичето направи дълъг път и сега тя е уверена бизнес жена.

Поради тази причина Олга включва книгата на записите на Русия. На 16 октомври тя е била призната като документален титуляр незабавно в 2 номинации: като най-влиятелната жена и блогър с най-впечатляващия показател за фооловата в ОНД и Русия.

# 171 + най-много!Олга Бузова дойде втори път в книгата за записи на Русия

Олга донесе феновете искрени думи на благодарност, защото бяха тези, които й помогнаха да спечели престижен рейтинг. Оля пише в своята Instagram: „Обичам те всички, 22 милиона! Ти ми харесва семейство! Благодаря ви за живота на живота ви. Освен това“.

За сметка на последния, никой не се съмнява!

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Nadezhda Koleva

    По каква повод Олга Бузова е била включена в книгата за записи на Русия втори път? Каква е значението й и каква информация можем да намерим за нея в книгата?

    Отговор
Добавяне на коментари