...

Бедност, сменяемо настаняване, постоянна работа: Олга Бузова каза как не е лесно да се живее

34-годишният водещ и певец Олга Бузова постигна много в живота. Всичко започна с факта, че Оля, като друг млад мъж, е преминал кастинг и хит на проекта „Къща 2“. Белокосата красота веднага спечели любовта на зрителите и постепенно популярността му започна да расте.

Оля признава, че иска да бъде пример за тези, които искат да продължат, въпреки трудностите. Както казва Оля, ако поставите цели и работи много – може би всичко. И на вашия пример тя го доказа.

Бедност, сменяемо настаняване, постоянна работа: Олга Бузова каза как не е лесно да се живее

Сапун машини и косене на дрехи за мама мама

Трудно е да си представим, но Олга Бузова е популярен певец и телевизионен водещ, след като страда от липса на пари. Когато му липсват пари, получени от родители, OLGA сапун машини и пометеха на етажите за много ниско плащане. Често тя и нейната сестра Аня трябваше да желае дрехите зад приятелките на майка си – всички те са високи, красиви.

Олга разказва: „Никога няма да забравя този период, когато в 14 мечтая за брандирани дънки. Те струват $ 100. И майка ми ми каза дали искам да отида на работа. И го направих! Отидох на труд в Pioneer аглеж и все още си купих тези дънки!“

Бедност, сменяемо настаняване, постоянна работа: Олга Бузова каза как не е лесно да се живее

Олга благодари на майка си, че винаги й напомня за формулата на успеха: ако работите много, и не разчитайте на късмет – можете да получите всичко, което искате.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gabriela Angelova

    Каква е перспективата за преодоляване на тези предизвикателства в нашата обществена система? Кои са действията, които трябва да бъдат предприети, за да се осигури постоянна работа и стабилно настаняване за всички? Бихте ли споделили вашите идеи или препоръки?

    Отговор
Добавяне на коментари