...

Подаръци, които не могат да бъдат дадени на жените

Има полезни и универсални подаръци, но има и тези, които в никакъв случай не могат да дадете, ако само една жена не е разказала подробно за техните вкусове.

Подаръци, които не могат да бъдат дадени на жените

С голямо доверие можете да кажете, че ще грешите и дарът просто ще лъже. Какво да не давате на жените?

Парфюм

Вземете желаната миризма е доста трудна. Дори ако момичето разкаже за любимата група аромати, най-вероятно ще бъдете погрешни. Изключението може да бъде ситуацията, когато вашият приятел или любим използва същия парфюм и искате да я моля с нова бутилка.

Цветя

Подаръци, които не могат да бъдат дадени на жените

Цветята не е подарък, а допълнение към него. Ако сте подготвили подарък, можете да си купите любимите си цветя. Също така, не е необходимо да даваме човек на възрастни – може би момичето не знае как да се грижи за тях или няма време. Алергията за много цветя също е широко разпространена.

Пари

Разбира се, парите винаги са необходими, но е малко вероятно да впечатли момичето. Най-вероятно тя ще разстрои, че близък човек няма време да ходи до магазина и да купи поне малко сувенир.

Облекло

Подаръци, които не могат да бъдат дадени на жените

Дори ако мислите, че знаете приятелката или любовта си за всички 100%, можете да направите грешка с избора на дрехи. Момичето може да хареса оцветяване и стил, но да не дойде наряза, или новите панталони ще седят на фигурата, но тя ще бъде смутена от джобове отстрани, които създават „уши“ на бедрата.

Козметични комплекти

Декоративна и оставяне на козметика – какво човек трябва да избере самостоятелно! Дори ако знаете, че момичето рисува устните на червено червило, можете да познаете с нюанс (има много от тях) или да направите грешка в текстурата. Самите момичета са свикнали да изберат козметика – те знаят точно какво се нуждаят.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Dobri

    Защо определени подаръци не могат да бъдат дадени на жените? В какъв контекст се използва тази формулировка и какви са причините зад нея? Могат ли да бъдат дадени алтернативни подаръци или има ограничения? Бих искал/а да разбера повече за това.

    Отговор
  2. Maria Petrova

    Кои са някои от подаръците, за които жените не биха били шантави? Например ако искам да подаря нещо, което не е стандартен подарък като цветя или бижута, какви бихте препоръчали?

    Отговор
Добавяне на коментари