...

Нарязване на наденица, хляб: Олга Бузова показа продукти от техния ездач

Олга Бузова е един от най-популярните певци в Русия, но както се оказа, момичето се храни много скромно. Всеки художник има ездач – списък на условията за организатори на речи. Какво ще влезе в този списък, казва за степента на „звезда“.

Beyonce и Gwyneth Paltrow, например, поискаха да променят водопроводния вик в стаите и това вече се счита за норма. Разбира се, руските звезди не следват техния пример, но понякога те носят продукти в списъците си, които не са толкова лесни за намиране.

Нарязване на наденица, хляб: Олга Бузова показа продукти от техния ездач

Олга Бузова има скромен ездач

Противно на предположенията на мнозина, Олга Бузова не е зле звезда. И ето забавлението: само тя купи парк в Крим, за да вечеря сам!

Олга Бузов реши да демонстрира какво е част от нейния ездач, след като скандалът в Волгоград се е случил, където тя дойде да изпълнява. Медиите пишеха, че Бузов е пиян.

В допълнение, тя закъсняваше за 3 часа, пееше само 3 песни, но и някаква двусмислена реч и напусна сцената, оставяйки танцова група.

Коментар Олга Бузова се е случило, но възнамерява да съди медиите. Певицата реши да покаже какво е част от нейния ездач, за да опровергае мръсни слухове. Нейният списък с продукти беше много скромен и пие алкохол, който няма способността.

Нарязване на наденица, хляб: Олга Бузова показа продукти от техния ездач

Олга каза на Instagram, която е включена в нейния ездач: „Ето моя“ ултра-ръчен „ездач. Плодове, наденица – плодове, защото първият ден на лятото. Сирене, физически, вода и хляб. Задължителен мед, листа от маруля и все още кърпа и маратонки ». Също така в този списък включва мокри кърпички.

Масата на певицата е завладяна от обичайната нарязана наденица, която се продава в магазините за икономична класа. По-рано Бузова каза, че месните продукти обичаха.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    Кой е Олга Бузова и защо тя показва продукти от техния ездач?

    Отговор
Добавяне на коментари