...

Как се правят перфектни снимки за Instagram и защо трябва да спрете сравняването с тях

Ние сме свикнали, че красавите и красивите хора гледат от страницата Instagram. „Никога не съм бил такъв (IM),“ мислиш, че гледаш несъвършения външен вид в огледалото, а някак си пада самочувствие.

Как се правят перфектни снимки за Instagram и защо трябва да спрете сравняването с тях

Всъщност няма идеален външен вид на никого, само потребителите на Instagram са се научили да използват филтри и правилни позиции. Нека разберем какви са начините да създадете идеални снимки.

Съдържание на статията

Светлина

Фотографите имат златно правило – стреля пред залеза или веднага след изгрев слънце. Защо? Когато слънцето не е толкова светло, то точно подчертава външния вид, но обедният слънце е способен, напротив, подчертава всички недостатъци на кожата.

Не всички блогъри ще чакат определено време, но самите те създават източници на светлина върху техните устройства, за да скрият това, което не ги харесват.

Rakurs

Гледали ли сте как хората поставят, правят селфи? Всеки познава най-добрите партита сама по себе си (в буквалния смисъл!) и снимани с определени ъгли. Вземете ъглите за всеки човек – добре, защото нашите лица са асиметрични и ако лицето в движение изглежда такова, след това правене на снимки от различни страни, можете да изглеждате като различен човек.

Има и ъгли и за тялото – например, наведен крак, „изглеждащ“ коляно в рамката, изглежда масивна.

Позиция

Това зависи от правилната позиция, тя е успешна на картина или дефектна. Например, много момичета, които искат да скрият „ушите“ на бедрата, леко натискат задните части назад, а коремът е изтеглен.

Момичетата искат да изглеждат по-добре, отколкото е, така че те знаят къде да нарисуват къде да са трудни, но къде и къде да се скрият.

Лечение

Ако човек ви гледа с Instagram с перфектно плоска светеща кожа, ярки очи и тънка фигура – не бързайте да го запишете в редиците на идеалите. Най-вероятно той направи всичко за това, което казахме над + използвах филтър.

Обработката на снимки помага за постигане на идеалния ефект, поради което много хора изглеждат напълно различни в живота.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rositsa Georgieva

    Как може да се постигнат перфектни снимки за Инстаграм и защо е важно да прекратим сравнението с тях? Има ли специфични техники или редакционни приложения, които можем да използваме? И най-важното, как можем да осъзнаем, че снимките в социалните мрежи са част от живота, но не отразяват истинската реалност? Благодаря!

    Отговор
Добавяне на коментари