...

Дъщеря Никол Кидман и Том Круз Публикуваха в Instagram Снимки в стила на арматурата

Малко хора си спомнят това, но някъде Никол Кидман и Том Круз бяха влюбени и щастливи в брака. Те са живели заедно на 11 години, но никога не са започнали децата си. Звездите взеха възпитанието на два откази: момиче и момче, и им даде красиви имена: Изабела и Конър.

Дъщеря Никол Кидман и Том Круз Публикуваха в Instagram Снимки в стила на арматурата

27-годишната Изабела не търси ненужна публичност, в Instagram тя има доста скромен блог, – фактът, че свежата снимка на стартната наследница.

Селфи в стила на Бунлет

Изабела не се възползва от привилегиите и тръгна по пътя си. Момичето става стилист фризьор и монетизира основната си страст – рисунка. Тя пусна мястото си с различна търговска, на която рисунките й: природа, портрети на жените и просто различни предмети.

В Instagram Isabella изложи снимки. За лук на един от тях, момичето избра черно яке и прилепване. Тя подписа снимка ироничен стил: „Всички тези пайети са златни, чисти. Но не, чакайте … това е такъв филтър. Говорим за филтри, които дават на човека необичаен блясък.

Дъщеря Никол Кидман и Том Круз Публикуваха в Instagram Снимки в стила на арматурата

Том Круз и Никол Кидман Адукстната Изабела през 90-те години, след развода, тя и Конър останаха с баща си. Той казва, че не иска децата да общуват с майка си, тъй като тя попречи на отглеждането на деца в традицията на сциентологията, което е круиз.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Comments: 1
  1. Lyubomir Dimitrov

    Наистина ли дъщерята на Никол Кидман и Том Круз публикува снимки в стил на арматурата в Instagram? Какъв е контекстът на тези снимки? Защо са избрали този необичаен подход? Чувстват ли се комфортно в тази роля? Бих искал(а) да науча повече за това.

    Отговор
Добавяне на коментари

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: