...

Настя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктите

Телевизионният водещ и Blogger Nastya Ivereva реши да направи един щедър подарък – купи луксозен автомобил Chevrolet camaro Ярък лимонов цвят за четири милиона рубли. Но основното предимство на покупката не е фактът, че това е много скъп автомобил, а не в това, тогава е точно като легендарният автомобилен трансформатор Bumblebi. Нестя се подчертава особено Тя избра колата под цвета на маникюра си. Лимонови нюанси на ръка – любимият й.

28-годишният Настя Ивелев придоби кола от серията Limited. Оборудван е с 20-инчов светлинен сплав черни колесни дискове, кожен интериор.

Настя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктитеНастя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктите

„Camaro“ не стана първият автомобилен блогър. Наскоро Ивелев се качи по улиците на Москва на BMW M850i, цената на която с най-успешните обстоятелства надвишава 8,5 милиона рубли.

Закупуването на кола под цвета на маникюра на Ивелев веднага се похвали с абонатите.

И в края на краищата, преди няколко години, Ивелев не можеше да има мечта и сън. Сега го включва в списъка на Forbes като едно от най-високите платени предимства, И всичко започна с прости върхове, които Насти даде абонатите за начините да отслабнете и да затегнете фигурата.

Настя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктитеНастя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктите

Днес Анастасия има 12,7 милиона абонати. Тя не е срамежлива, за да направи големи покупки – наскоро телевизионен водещ без лъжа с лъжата, похвала си това, което е купил Два пръстена и една гривна „малко над един милион“, И тя предостави особено удоволствие да наблюдава как продавачите разкриват сумата, която Ивелхева е изложила с пари в брой.

Наскоро стана известно, че почти същата сума на Насти иска един рекламен пост в своите социални мрежи.

Настя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктитеНастя Ивелев купи скъпа кола под цвета на ноктите

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Lyubomir Marinov

    Здравейте! Искам да попитам, кой е Настя Ивелев и защо тя купила скъпа кола под цвета на своите нокти? Има ли някаква специална връзка между цвета на ноктите и избора на колата? Или е това просто случайност? Бих искал да науча повече детайли за това. Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари