...

Телевизионен водещ Настя Ивелев в небрежност декласифицира тайна сватба със старейшина

28-годишен телевизионен водещ Настя Ивелев е намерен с 25-годишен популярен рапър старши. Бившият водещ „орел и ястия“ подобно провокиран Слухове за тяхната тайна сватба.

Сега феновете са подозирали, че Насти ще се ожени за нейния брутален, избран в близко бъдеще. Телевизионният водещ „Издаден със загуби“ на работния плот. Снимката показа папка с недвусмислено име „сватба“. От тази част на феновете стигнаха до заключението, че Ивелев вече е омъжил, а в тази папка снимка отчет от събитието, а другата част от почитателите на енергийния телевизионен водещи решиха, че двойката все още се подготвя за сватбата и го прави много отговорен и задълбочено.

Телевизионен водещ Настя Ивелев в небрежност декласифицира тайна сватба със старейшина

Също наскоро, Анастасия също така разреши друга „пункция“, непростима за шпиони – тя публикува видеоклип, на който самият той не се нарича не момиче и жена. Този факт одобрее фенове в мисълта, че сватбата е със сигурност, ако все още не е така.

Сега многобройните фенове на елис и Ивел, и светски репортери буквално замразени в момента, Когато всичко става ясно и красивата двойка може да бъде официално поздравена с брака.

На безименния пръст на Настя преди няколко седмици се появи сватбен пръстен. След това предложи това Елдджи все още реши да направи оферта.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Greta Todorova

    С уважение към читателя на тази статия, бих искал да кажа, че не мога да разбера информацията от предоставената фраза. Моля, уточнете как и защо телевизионният водещ Настя Ивелев декласифицира тайна сватба със старейшина. Възниква ми интерес и бих се радвал да науча повече.

    Отговор
Добавяне на коментари