...

Преди всичко най-интересно: кехлибарното стадо заплашва да декласифицира тайната на Джони Деп

Адвокатите Джони Деп и кехлибарното стадо са сериозни – те се готвят да използват факти, които могат да унищожат кариерата си. Процесът в съда ще се проведе след няколко седмици във Вирджиния.

Че такава ужасна актриса иска да разкаже за бившия си съпруг?

Преди всичко най-интересно: кехлибарното стадо заплашва да декласифицира тайната на Джони Деп

Неприятно обвинение, зашеметяваща кариера

Очевидно най-интересното пред: Джони Деп иска да получи обезщетение от бившия съпруг за унищожаване на кариерата си. Известно е, че скоро ще бъде пусната нова част от „карибските пирати“, но режисьорите не се обадиха на актьора, за да бъде заснет поради правно разглобяване.

Амбър стадо няма да се откаже: тя реши да парира още по-неприятно обвинение. Адвокатите Амбър казаха, че Depp я промени с всички колеги в стрелбата, с които е бил застрелян в „Пирати“: Анджелина Джоли, Марион Коудяар и други.

От всичко ще свърши – все още не е известно. Depp, според вътрешна информация, запрашаване с омраза към бившия съпруг, реши да използва остатъците от неговото влияние. Той се опитва да постигне уволнението си от актьорската „аквамена“.

В мрежата подкрепя тълпата фенове, като се има предвид „в нещо виновно“. Желата на кехлибар потвърди, че се е съгласил да участва в „Аквамен“ 2 и петицията на феновете на Depp, изправени пред Warner Bros с искане за отхвърляне на актрисата, само тя свърши.

Как наистина беше? Ще може да го разбере в съда? Времето ще покаже.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Diana Georgieva

    Как се предполага, че кехлибарното стадо може да декласифицира тайната на Джони Деп? На каква информация разчитат и какво би могло да се открие от това?

    Отговор
Добавяне на коментари