...

Както Бородина, Ивелев и други звезди празнуваха 8 март

Има жени, които са неутрално, принадлежат към празниците, но не само в нашия списък! Те вървяха по Международния ден на жените в слава и публикуваха резултатите от тържеството си в Instagram.

Както Бородина, Ивелев и други звезди празнуваха 8 март

Как известни личности празнуват 8 март?

Ксения Бородина

Ksenia Borodina има двойна почивка на този ден – в допълнение към Международния ден на жената, тя празнува рождения си ден. Днес телевизионният хост навърши 38 години. Ксения се заобикаля с любимите си хора: съпруг Курбан и приятели, с които тя е перфектно в Сочи.

Както Бородина, Ивелев и други звезди празнуваха 8 март

Анастасия Костенко

Дмитрий Тарасов поздрави съпруга и майката на децата си през нощта. Той донесе възлюбения си огромен букет от лалета от традицията на Цюм, Анастасия, като много момичета, снимана с букет и публикува снимка в Instagram.

Анастасия Ивелев

Анастасия, като Ксения Бородин, отбелязва 2 събития наведнъж – рожден ден и 8 март. Днес популярният блогър навърши 30 години. В своята сметка в Instagram тя публикува снимка, която иронично подписа: „На този ден ще кажа младежта:“ Здравей! На този ден ще бъда в зрялост. На този ден и водка не е вредна – днес съм на 30 години!“

Както Бородина, Ивелев и други звезди празнуваха 8 март

Анастасия Риконов

Анастасия отстрани къса ролка, в която е боядисана пред огледалото. Момичето пожела на всички да изпитат ярки емоции, да обичат себе си и други, да бъдат не по-малко обичани. Тя пожела на всичко истинското женско щастие и в края на краищата, за да бъде жена – това е красиво.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Gergana Georgieva

    Как празнуваха Бородина, Ивелев и другите звезди 8-ми март? Често ли публикуват снимки или споделят истории от празника? Бихте ли споделили повече информация за начините, по които известните личности отбелязват този ден? Благодаря предварително за отговора!

    Отговор
Добавяне на коментари