...

Главен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехите

Жител на Мурманск Мария Вашински реши да се заеме с отпуск по майчинство и да си спомни за детската страст – рисунка. Сега Мария стана известна с целия свят като човек, който С невероятна точност възпроизвежда картини от Van Gogh на дрехите.

И дори стените на родния входна жена на Мурманск се превърнаха в художествена галерия, която съседите са невероятно щастливи.

Главен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехите

В детството момичето мечтаеше да стане дизайнер, много привлечени, сънували, как да се създадат дрехи за високи модни подиуми, но мечтите остават нереализирани. Родителите настояват, че момичето отива да се научи за икономиста.

Мария отиде да работи като Каторга – счетоводител да бъде обичан, Но би било необходимо по някакъв начин да живеем. И само с грижа за отпуска по майчинство, тя има възможност да промени всичко в живота си.

Първоначално имаше непреодолимо желание да се рисува малко син уникална плочка, така че да има известна абстракция. Изберете Ван Гог и започнете. Тогава обувките и дрехите за себе си и техните приятелки бяха боядисани, постепенно на Мария буквално паднаха поръчки – Мнозина искаха точно същите неща.

Главен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехитеГлавен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехите

Когато отпускът по майчинство дойде докрай, стана ясно, че изборът трябва да се направи и Мария реши да хвърли скучен офис и да се посвети на любимия си бизнес. Икономическото образование беше полезно – Мария основава собственото си творческо студио. Нейната приятелка й помага.

Главен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехитеГлавен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехите

Сред всички поръчки са водещи поръчки за боядисване на дрехи. Всеки иска повече ярки цветове, особено през лятото. И следователно те носят къси панталони, разбърквания, блузи и мозъци. Всеки чертеж се извършва Строго ръчно. След като работата е готова, е възможно да го измиете, но внимателно.

Акрилни бои, ако третираме нещата внимателно, Дългите и не изхвърляйте с времето.

Мария отбелязва, че напоследък се интересува от дрехи и мъже. Вярно е, че Ван Гог е малко заинтересован. Още помолени да нарисувате тигър върху яке, хъски или богат улов, в крайния случай – китайският дракон.

Боядисането на обувката решава две задачи – човек получава красива изключителна двойка, а също така дава втория живот на старата двойка тъканни обувки от светлинен цвят или дори кожени обувки.

Днес, синът на Мери е бил от пет години, и момчето започва да се интересува от творчеството на мама, опитвайки се да й помогне.

Главен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехитеГлавен експонат: Като руска жена премести Ван Гог до входовете и дрехите

Мария вярва, че времето на Ширпотреб премина и сега основите на гардероба трябва да бъдат не само удобни, но и да отворят вътрешния свят, който ги носи. Тя планира да се регистрира Собствена марка.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Martin Ivanov

    Искам да попитам, защо е важно, че главният експонат е преместен от руска жена до входовете и дрехите? Каква е връзката между тези действия и значението на експоната? Бих искал/а да разбера повече за контекста и интерпретацията на това.

    Отговор
Добавяне на коментари