...

От кралското рамо: световните звезди даряват своите благотворителни рокли

Певицата Кили Миноуг и Били Алис, както и Робърт Смит и други художници решиха Дарете рокли и благотворителни екипи. Говорим за сценични костюми, в които световноизвестните звезди се изпълняват в фестивала Гластънбъри.

Облекло за знаменитост има оксфам с нестопанска цел Oxfam, който включва няколко компании, които искат да разрешат проблема с бедността. Ще бъдат реализирани рокли и средствата, обърнати от продажбата, ще отидат в организацията за бездомни и нуждаещи се.

От кралското рамо: световните звезди даряват своите благотворителни рокли

Kylie Minogue предаде на благодетел Вашият козир, който защитава лицето си от слънцето. Робърт Смит Дарена тениска, в който бе облечен, и Били Алис я даде Концертни тениски. Музиканти на групата на вампир уикенд даряват борбата срещу бедността Барабани, Рапър Лол Карнер – Майк.

Сценични костюми и някои елементи на концертния инвентар бяха прехвърлени към нуждите на бедния Франк Търнър, Джони Марре, Шерил Кроу и др.

На търга в онлайн режим, дрехите на знаменитостите ще се появят през най-новите дни.

От кралското рамо: световните звезди даряват своите благотворителни роклиОт кралското рамо: световните звезди даряват своите благотворителни рокли

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Ralitsa Dimitrova

    Какви са критериите и процесът на избора на благотворителни рокли за даряване?

    Отговор
Добавяне на коментари