...

Не се предполага, че продуктите са забранени да имат членове на кралското семейство

Членовете на кралското семейство са поверени на голяма отговорност и те трябва да се придържат към строги правила. Да, им се дават изискани деликатеси, но има изключения.

Не се предполага, че продуктите са забранени да имат членове на кралското семейство

Нито едно от семейството не може да докосне ястия от този списък.

Морска храна

Има хора, които не могат да живеят без морски дарове. Възможно ли е да се противопоставите на осолени риби, калмари, японски ролки? Кралското семейство трябва да направи. Те не трябва да ядат морски дарове поради възможни проблеми със стомаха.

Въпреки това, Елизабет II обожава рибата и дори се опитва през 1986 г. морска краставица, когато дойде в Китай.

Не се предполага, че продуктите са забранени да имат членове на кралското семейство

Чесън

Всички сме свикнали да добавим чесън към различни ястия, салати и никой няма да спори с факта, че в него има много полезни вещества: тя има антибактериален и анестетичен ефект върху тялото. В ястията на кралски хора никога нямаше чесън – няма неприятна миризма на всичко, защото членовете на семейството винаги отиват на срещи.

Картофи

Такъв незаменим продукт за нас е напълно нежелателен в кралското семейство. Елизабет II подозрително се отнася до продукти с високо съдържание на калории, така че вместо картофи предпочитат аспержи.

гъши дроб

Смята се, че такова ястие е подходящо само за хората от най-висшето общество (това е деликатес от чернодробните патици или гъска), но в кралското семейство е забранено. През 2008 г. князът Чарлз постави вето на изискано ястие поради Neethiff.

Пържола с кръв

Ако някой е щастлив достатъчно на вечеря на една маса с кралското семейство, той никога няма да види плоска пържола с кръв. Кралицата по този въпрос е много строга и предпочита месо само отлични печени.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Todor Aleksandrov

    Може ли някой да обясни защо продуктите не трябва да бъдат притежание на членове на кралското семейство? Има ли някаква специфична причина за това? Бих желал/а да разбера повече подробности. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари