...

Руските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in baku

Топлинният фестивал е един от най-очакваните летни събития, а руските певци и певци се подготвяха за него предварително и с пълна отговорност. Много от тях успяха да изненадат – Лолита и ЛЕП, например, категорично изоставен алкохол и това е безпрецедентен акт за тях. Но те все още не попадат в рейтинга. И се оказа пет имена, които всички са запознати.

един. Валерия

Нежната и тънка блондинка с невероятна постоянство в стил и образ този път убити дори най-отдадените фенове – тя се появява в обществеността от наситен цвят Розова коса. Такива нюанси сега са в модата в младежта и, очевидно, Валерия реши да „бъде отхвърлена“ чрез тази тенденция.

Руските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in baku

2. Второ място критиците дадоха Наталия Йонова. Глюкозата е уморена да действа в образите на привлеченото момиче от карикатура с куче и забавен параклис, сега тя се прерожда в човек, който се появява в мъжки костюм и с мустаци. Нейната мустаци не се придържаше, но просто рисува тъмен молив.

3. Кейти Топория не измисли нищо и се възползва от стария като светът на приемането – да се пазари. Тя избра прозрачна екипировка, На присъствието на което може да бъде конвенционално досегнато върху къдриците. Няма да има разочарование, няма да видя самия костюм. Роклята на публиката, наречена „Нощта“, и истината е много сходна.

Руските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in bakuРуските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in baku

4. Четвъртото място на критика даде на певицата Юлия Желерт. Тя сложи огромни очила и тюрбан. Първоначално момичето беше дори объркано с Наргиз. Но тогава беше намерена грешката, въпреки че недоумението остава: в такава маскирана форма, художниците са общи за магазина, ако не искат да бъдат разпознати и На червения килим на фестивала такова облекло – глупост.

Руските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in bakuРуските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in baku

пет. Петото място получи мъж. Отказал алкохол Grigory Leps доволен от моя Флорални отпечатъци. Те бяха на връзки и на якета. Те бяха твърде много. Флорални и трезви Lepts повече напомниха състава на цветето. Но всичко за по-добро, тъй като експериментите искат, това означава, че новият период на живот започна.

Фестивалът все още идва, което означава, че откритите открития все още са напред.

Руските звезди изненадаха своите образи на фестивала и # 181 + in baku

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Rosen Kolev

    Здравейте! Бихте ми могли да кажете какво е било толкова изненадващо в образите на руските звезди на фестивала в Баку? Интересувам се от техните стилови промени и ако има някакви нови тенденции, които те създават. Благодаря предварително!

    Отговор
Добавяне на коментари