...

+ Вие сте жабата на езерото Stenny & # 187 +: Настъпи конфликти между Светлана Бондарчук и нейния абонат

Сега Svetlana Bondarchuk в компанията на съпруга си почива на Малдивите и щедро разделя картини от почивката си в Instagram. Възникна конфликт под една от новите снимки след като един от абонатите показа телевизионния водещ.

+ Вие сте жабата на езерото Stenny & # 187 +: Настъпи конфликти между Светлана Бондарчук и нейния абонат

„Хората, които вече са доволни от голи телевизори, излагат,“ написал абонат на телевизионен водещ

Телевизионният водещ публикува снимка, където е заловен в подута блуза и с приковани гърди и този коментар получи: „Ако искате да нарисувате фигурата на 50 години, всичко това може да се направи красиво, а не така. Например, 56-годишният Monica Bellucci е доста прост поглед, така че всеки да е луд за нея … и вие сте бустер в лицето ми към абонатите. Вече хората потъпкват от голи телеконти. Върхове от снимки на Bondarchuk ».

В отговор, Svetlana Bondarchuk не се притесняваше „комплименти“: „Не е ясно на снимката, 40 вие или 50)? Но определено трябва да сменяте козметика, веждите ви дават лош вкус. Да, и аз ще ви кажа честно, упражненията на косата все още не правят никого. Същото може да се каже за роклята с орнамента си. Красиво момиче, ако ви харесва Моника, вземете най-доброто от нея и се поставете в ред „.

+ Вие сте жабата на езерото Stenny & # 187 +: Настъпи конфликти между Светлана Бондарчук и нейния абонат

Тя добави и: „Изглежда, че разбрах! Вие сте жаба на езерото Stenovny!“

Очевидно този диалог е завършен ..

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 2
  1. Rosen

    Какви са причините за конфликтите между Светлана Бондарчук и абоната й?

    Отговор
  2. Ivana Ivanova

    Конфликтът между Светлана Бондарчук и неин абонат е интересен, но какво точно е предизвикало тази ситуация? Чий интерес е засегнат в този скандал и какви са последствията от него? Бих искал/а да разбера повече за тази история.

    Отговор
Добавяне на коментари