Вие сте от провинцията? 5 елемента, за които е лесно да се изчисли провинциалната

Анна Режановка искаше да разкаже, в какви точки е много лесно да се изчисли провинциалната. Но тя веднага предупреди – тя се отнася до провинциални хора с топлина: те са добри и честни.

Вие сте от провинцията? 5 елемента, за които е лесно да се изчисли провинциалната

Статията по-скоро е когнитивна в природата – ако се научите в тези елементи, опитайте се да поправите нещо във външния си вид и поведение, за да не бъдете подобни на провинцията.

Пети по всяко време

Особено ако крещят оцветяване. В такива обувки е невъзможно да се чувствате комфортно. Момичетата искат да изглеждат толкова секси, и в резултат изглеждат смешно, защото скоро походката започва да се влошава (на високи токчета е трудно да се държи красива).

Подчертайте сексуалността

Момичетата от провинцията искат да обърнат внимание по какъвто и да е начин, така че вулгарни техники на сексуалността отиват в движение. Момичетата носят дълбоко деколте, бои устни ярки червило (най-често червено) и задължително прилагат ярък грим.

Състезание за модни тенденции

Тъй като провинциалните момичета не могат да си позволят истински маркови неща, те не пренебрегват с фалшификати.

Лечение в клубове

Свободното време на провинциалните момичета обичат да харчат в клубове, както и в барове и при презентации на културни събития. Като правило това се прави, за да се получи снимка (особено с чаша в ръцете), която впоследствие се отлага в Instagram.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Stoyanka Koleva

    Това ли е вашата лична дефиниция за провинциалност? Кои са тези 5 елемента, които е толкова лесно да се изчислят? Интересно ми е да науча повече за вашата гледна точка на провинциалността и как вие я възприемате.

    Отговор
Добавяне на коментари