...

Внучката на Якубович работи в Макдоналдс. Телевизионният водещ каза колко е тя

Телевизионният водещ на популярното шоу „поле на чудеса“ каза, че 20-годишната му внучка София избра работа за заплати за пейка. Както казва Якубович, тя обича да работи в Макдоналдс и тя не се оплаква.

– Тя го харесва – нека работи – пое одобрението Леонид Якубович

Внучката на Якубович работи в Макдоналдс. Телевизионният водещ каза колко е тя

Водещото „поле на чудеса“ се опитва да разубеди внучката си от работа в ресторант за бързо хранене: „Да ви вземем по-добре работата ви,“ но тя беше неуспешно.

Якубович каза, че неговата 20-годишна внучка София (между другото, това е единствената му внучка), избрах да работя в Макдоналдс и да получа „чудовищно“, според Якубович, 12 000 рубли.

Той му махна и каза: „Тя харесва – добре, да работи“. Якубович също каза, че наследниците му се опитват да спечелят себе си и да не споменават името на известния роднина. Например, дъщерята на Леонид Якубович – 23-годишният Варвара, е спечелил пътуване до Сингапур.

Известният баща, разбира се, искаше да й помогне и да даде пари на дъщеря си за пътуване, но тя отказа и каза на Отца, че иска да спечели и да му помогне.

Якубович също има 48-годишен син Артем – отец София, който също живее поотделно и се печели. Според него Артем обича да се вози със семейството си с кола в Европа – по пътя, те закуска сандвичи и спират в малки мотели.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Anelia Petrova

    заплатата на внучката на Якубович, която работи в Макдоналдс?

    Отговор
Добавяне на коментари