...

Роман с убиец и предателство: 4 силни скандали в кралското семейство

Уиндзор – царското кралско семейство на Великобритания и други царства на Общността. Въпреки факта, че Уиндсерите се опитват да „изгладят ъглите“, скандалите не се избягват. Припомнете кои семейства са причинили кралски семейни щети.

Роман с убиец и предателство: 4 силни скандали в кралското семейство

4 силни скандали

Секс скандал около княз Андрю

През 2011 г., по-млад син на кралицата започна приятелство с адхезия в секс скандал Джефри Епщайн (регистриран сексуален престъпник). Епщайн е обвинен в изменение на детската проституция и е осъден на 45 години заключение. През 2019 г. той извърши самоубийство в затвора.

Принцеса Беатрис и убиец

На 17 години момичето има връзка с убиец. Човекът беше много добър и тя не забеляза нищо странно в него. През 2002 г. Паоло Левизьо участва в атака срещу студент, който в резултат на това почина. Паоло все още обичаше да консумира кокаин – с кола той се блъсна в светофар на австралийския бряг. През 2006 г. двойката се скъса, когато принцесата Беатри осъзна, че този човек не я е подходящ.

Принцеса Диана и депресия

През 2004 г. декласифицирано признание Даяна. Оказва се, че има депресия по време на бременност. След като падна от стълбите, е на 3-тия месец на бременността и падна под краката на самия кралица!

Принц Чарлз и забранена любов

През 2002 г. е публикуван римски Чарлз с купа Камил Паркър. Общественият домейн е запис на техния телефонен разговор. По време на любовната връзка те бяха женени, но сега те са заедно. От деня на сватбата, срещу който цялото Обединеното кралство е 15 години.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Radostin Georgiev

    Какви са подробностите и последиците от тези скандали в кралското семейство?

    Отговор
Добавяне на коментари