...

Олга Бузова и Дейвид Многоукин празнуват една година връзка

Много Follovermen имат доста малка пауза в публикуването на снимки с втората половина, за да поеме веднага разпадането на двойката.

Така случило се с Олга и Дава: те се фокусираха върху нови сингли и се потопиха в творчеството, като спряха да ускорят феновете със съвместни снимки.

Олга Бузова и Дейвид Многоукин празнуват една година връзка

Двамата отречеха слухове за разделяне, публикувайки видеоклип със съвместно пътуване до Сочи – това беше тук Оля и Дейвид празнуват годишнината от взаимоотношенията.

Дейвид Манукян сподели днес съвместно с Оля, направен по време на стрелбата на видеото „Liker“ на 7 август миналата година – беше тук и започна в двойка взаимоотношения.

Олга Бузова и Дейвид Многоукин празнуват една година връзка

Няколко планове да се насладят на слънцето на плажа, да плуват в морето и да отидат на романтична вечеря. Много фенове очакват моментът да представят подаръци и да познаят това, което Дейвид ще даде OLE.

Оценете статията
( Все още няма оценки )
Dimitar Ivanov

Поздрави на моите колеги почитатели на домашния комфорт и подобренията! Аз съм Dimitar Ivanov, опитен дизайнер, и за мен е удоволствие да ви преведа през моето дългогодишно пътешествие в сферата на дизайна, където всеки проект се развива като уникална история на елегантност, функционалност и стремеж към вечен комфорт.

Spisanie.info - Женско списание | Мода, красота, живот и грижа за дома, психология и взаимоотношения
Comments: 1
  1. Tanya Petrova

    Колко считате, че бъдещето ще бъде за Олга Бузова и Дейвид Многоукин?

    Отговор
Добавяне на коментари